Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Herning: Høj kvalitet i 4-års holdet

 

Kvaliteten i holdet for 4-års og ældre hingste var skyhøj med tophingste, der næsten uden undtagelse viste sig topridelige og med stor gangartsmæssig kvalitet.

De kårede og avlsgodkendte hingste kan nu meldes i konkurrenceklasserne hvor de kan nydes før fløjhingsten bliver udnævnt på søndag.

 

Færdigkåret blev:

 

Billede

Don Deluxe e. De Niro/Rosario fra Helgstrand Dressage. En hingst med kæmpe udstråling og format.

 

Billede

Freestyle e. Fürstenball/Don Romantic fra Ib Kirk

 

Billede

Galaxy Win T e. Apache/Jazz fra Helgstrand Dressage. Fløjhingsten fra sidste år der stadig er af ultramoderne type med gode vinkler i sin mekanik og en aktiv balanceret galop med dejlig op-ad-bakke tendens

 

Billede

Goldfinger V.D.T. e. Jazz/Olympic Ferro fra Helgstrand Dressage. impossant herre med gangartkvalitet

 

Billede

Billede

Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Jr./Don Schufro fra Blue Hors ApS. En super spændende hingst, der har udviklet sig enormt positivt under rytter og nu begynder at vise de takter hans mekanik hele tiden har givet lovning på. Eminent galop med balance og stor rummelighed og i tilgift en skridt der er meget stor og stadig helt taktren.

 

1-årig avlsgodkendelse til:

 

Billede

Antobello e. Ampere/Fürst Heinrich fra Højagergaard. Hingsten er velgående og af moderne type men virkede desværre ikke helt tilpas under rytter i dag. Han har dog bestået en 35-dages test med 771,5 point og skal derved videre i afprøvningssystemet før han kan opnå sin endelige kåring.

 

Billede

Fürsten-Look e. Fürstenball/Londonderry fra Lone Bøegh og Paul Schockemöhle. Super smidig og top ridelig moderne hingst. Bestået 30-dages test i Tyskland med hele 9,41 point i dressur.

 


Tilføjet d. 05-03-2015 kl. 18:37 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep

Billede
Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider