Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Eksperter giver nye indsigter til hestens ve og vel

Hvad mon hesten tænker og mærker? Og hvordan finder du vejen til hestens hjerte og får det bedst mulige partnerskab?
Det er nogle af temaerne man, som besøgende til Hest & rytter-messen, kan glæde sig til at opleve til dette års foredragsrække.


Det er 9. år i træk at de besøgende til Hest & Rytter-messen inviteres til gratis foredrag, som i år præsenteres i samarbejde med Dansk Hesteforsikring.

- Som forsikringsselskab ser vi rigtig mange skader og sygdomme som muligvis kunne være forebygget med en anden træning eller behandling i hverdagen. Derfor vil vi også meget gerne støtte op omkring vidensdeling centeret omkring hestevelfærd og hestehold i hverdagen, fortæller Merete Leth fra Dansk Hesteforsikring.

 

Lær af de bedste

Programmet spænder over forskellige emner indenfor temaet: hestevelfærd, og eksperterne vil undervejs både inspirere og skubbe til den traditionelle tilgang til hverdagens hestehold.

Således kan man opleve tidligere OL-håndboldvinder og coach, Marianne Florman som sætter fokus på partnerskabet hest og rytter imellem. Her får du input til hvordan du kan forstå og komme i bedre kontakt med din hest, både i træningen, til stævner og i den almindelige hverdag.

 

Billede


Årets program byder desuden på besøg af verdens bedste rytter, nemlig regerende OL-,VM-,EM- og World Cup-guldvinder Charlotte Dujardin.
I talkshowet får du indblik i hvordan hun har oplevet det senestes års rejse med Valegro, og hvilke forventninger hun har til fremtiden. Desuden løftes sløret for hvilken træningsfilosofi der ligger i uddannelsen af både Valegro, og det nye talent Best of All.

Lørdag eftermiddag inviteres du til en workshop med dyreadfærdsterapeut og telepatør Ditte Young, som i fællesskab med træner, akupunktør og human/ hestefysioterapeut Claus Toftgaard sætter fokus på hvad hesten egentlig tænker og mærker.
Parret deler undervejs erfaringer og input fra deres arbejde i et live forum, når vallakken Budweiser igennem telepati skal fortælle Ditte mere om hans selvbillede, sundhed og evt. udfordringer.

 

Billede



Dyrlæge og bidekspert Christina Sumtum Sørensen sætter fokus på biddets store betydning for hestens, både præstation og velvære.
Undervejs får du gode råd til kontrol af bid og hestens tænder i hverdagen, og fif til hvordan du ved at ændre ganske få ting, kan forbedre hestens måde at arbejde på under rytter.

Alle foredrag er gratis for alle messens besøgende og afholdes i auditoriet på første sal af hovedindgangen. Foredragsrækken præsenteres i samarbejde med Dansk Hesteforsikring. Da der er begrænset med pladser, og adgang efter "først-til-mølle principperne" anbefales det at komme i god tid hvis man vil sikre sig en god plads.
Under hvert foredrag trækkes der desuden lod om lækre præmier fra Dansk Hesteforsikring og Nathalie Horse Care & Fashion.

 

Du kan se hele programmet på Hest & Rytters Facebook side eller på den officielle side for hingstekåringen.

 

Husk også at besøge Heste-Nettets stand, få en snak og deltag i vores konkurrencer. Du finder os på stand 3040 i hal D.


Tilføjet d. 01-03-2015 kl. 12:30 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider