Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Varsling af helikopteroverflyvninger i Midtjylland

På vegne af Orbicon og Løgten-Skødstrup Vandværk udfører SkyTEM Surveys ApS i første halvdel af marts geofysiske målinger fra luften for at søge efter nye grundvandsmagasinerne i et område omkring Løgten og Skødstrup.

 

Målingerne udføres fra en helikopter, der flyver med en hastighed på cirka 70 kilometer i timen. Helikopteren flyver i cirka 60 meters højde over terrænet, og ca. 30 m under helikopteren er der ophængt måleudstyr - i form af en rammeantenne på 340 m2. Helikopteren flyver langs i alt 6 linjer og hver linie forventes kun overfløjet én gang.

 

Så vidt muligt vil bygninger, mennesker og husdyr ikke blive overfløjet. De hidtidige erfaringer viser, at flyvningen kun i meget begrænset omfang medfører gener for lodsejere og deres dyr. Hvis De alligevel mener, at overflyvning kan være et problem, bedes De kontakte SkyTEM Surveys direkte på telefon 8620 2050 eller meget gerne mail til Solvej Trautner på spt@skytem.com.

 

Den præcise tid og startdato er bl.a. afhængig af vejret og hvorledes forudgående projekter forløber, og kan derfor variere. Undersøgelserne er adviseret ved annonce i hustandsomdelte aviser; - kortlægningsområdet fremgår desuden af kortet.

 

Billede

 


Tilføjet d. 25-02-2015 kl. 14:30 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider