Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hingsteshow i Lodbergen uden Helgstrand hingste   VIDEO

 

I en pressemeddelese fra Helgstrand Dressage lyder det således:

 

Helgstrand Dressage A/S indgik for nylig i samarbejde med en af de førende tyske hingstestationer, nemlig Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen,www.dressurl...entrum.de, om markedsføring og anvendelse af Helgstrand Dressage A/S' avlshingste på det tyske marked.

Samarbejdet blev bekendtgjort på Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergens hjemmeside 5. februar 2015 og det blev i den forbindelse offentliggjort, at Helgstrand Dressage A/S stiller med en række tophingste til hingsteshowet i tyske Vechta på søndag den 15. februar 2015.

Hingsteshowet i Vechta har også deltagelse af andre tyske hingsteholdere, bl.a. Gestüt Bonhomme, http://www.gestuet-bonhomme.de.

Dette stutteri meddelte 6. februar 2015 på dets hjemmeside, også offentliggjort 9. februar 2015 på http://www.eurodressage.com, at stutteriet tager afstand fra samarbejdet mellem Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen og Helgstrand Dressage A/S og ikke ønsker at blive associeret med det, angiveligt p.g.a. tvivlsomme træningsmetoder ("Fragwürdige Trainingsmethoden").

Det anføres ikke af hvem, hvor eller hvordan Gestüt Bonhomme mener der anvendes tvivlsomme træningsmetoder, men som teksten på stutteriets hjemmeside er formuleret, er det underforstået, at det skulle være Helgstrand Dressage A/S.

Vi på Helgstrand Dressage A/S er triste, forundrede og skuffede over at et tysk stutteri, som vi i øvrigt intet kender til og vice versa, gør sig til talsmand for perfide, urigtige, usympatiske og skadegørende påstande, som end ikke begrundes.

Vi har ikke haft besøg af ejere eller repræsentanter fra Gestüt Bonhomme på noget tidspunkt, men de er som alle andre velkomne, hvis de ønsker at se, hvordan vi træner vores heste i det daglige arbejde.

Vi er stolte over de avlshingste og øvrige heste vi har i stalden, vi er stolte over vores daglige arbejde og vi synes ikke at Gestüt Bonhommes adfærd og ytringer på nogen måde er rimelige.

Hos Helgstrand Dressage A/S havde vi set frem til hingsteshowet i morgen i Vechta, fordi vi repræsenterer den grundholdning, at avlerne skal kunne vælge den bedste hingst til deres hopper, helst efter en direkte sammenligning af hingstene

I lyset af ovenstående medvirker Helgstrand Dressage A/S' hingste imidlertid ikke ved hingsteshowet 15. februar 2015. På trods heraf ønskes arrangører og publikum en dejlig dag.

På næste lørdag den 21. februar 2015 deltager et udvalg af tophingstene fra Helgstrand Dressage A/S i stedet i hingsteshowet hos det traditionsrige stutteri Zuchthof Klatte, Rossegarden 5, 49688 Lastrup, så de tyske hoppeejere, der står for at vælge hingst til den forestående bedækningssæson, på trods af ovenstående ved selvsyn og live kan bedømme kvaliteten fra Danmark.

 

Til hingstefremvisningen ved Zuchthof Klatte medbringer Helgstrand Dressage en række tophingste bl.a. Oldenburger fløjhingst og materialprøvevinderen Don Deluxe e. De Niro/Rosario, KWPN fløjhingst og materialprøvevinder Franklin e. Ampere/Ferro, DV fløjhingst Grand Galaxy Win e. Apache/Jazz, præmiehingst i Hannoveranerforbundet og auktionsprisvinder D'avie e. Don Juan De Hus/Londonderry, kåret i oldenburg og fremstilles i Herning '15 Foxtrot e. Foundation/Fürst Heinrich, samt netop udtaget ved forbesigtigelse afholdt i forbindelse med afslutning på 35-dages test i DV 4-årige Zoul Mate e. Zack/Donnerhall

 

se videopræsentation af D'avie her

 

Billede

Zoul Mate e. Zack/Donnerhall

 

Billede

Grand Galaxy Win e. Apache/Jazz


Tilføjet d. 15-02-2015 kl. 18:33 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider