Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny foderhal hos OptiHorse - nu med foder til hest, hund og kat

OptiHorse udvider og åbner nu en stor foderhal i forbindelse med butikken i Osted.
Det skete lørdag den 7. feb. 2015, hvor OptiHorse slog dørene op til endnu større areal.

 

Større rammer - flere muligheder
OptiHorse flyttede i maj 2014 til en ny og meget større butik på Hovedvejen 233. OptiHorse indtog dermed en del af de lokaler der tidligere husede den lokale Ford forhandler og blev dermed nabo til Granly Diesel.

"Vi måtte indse, at vi stadig ikke havde plads nok til at rumme det sortiment, vi gerne vil tilbyde vores kunder. Vi har derfor lavet en aftale om overtagelse af en 400 m2 halbygning, hvor vi kan tilbyde et bredt sortiment af foder til hesten. Vi bliver forhandler af Brogaarden foder, som vi synes komplimenterer vores eksisterende forhandling af Equsana foder. Vi stiller store krav til vores leverandører og vil kun føre mærker, som vort personale kan stå inde for - vi mener med disse to mærker, at vi afdækker behov for både høj kvalitet og et prisvenligt alternativ". Den nye foderhal ligger naturligvis lige ved siden af butikken, så vore kunder kan handle foder og udstyr på samme tid.

 

Cheval Liberté hestetrailere hos OptiHorse

OptiHorse har som noget helt nyt, indgået samarbejde med Østergaard trailercenter, og vil derfor have en række hestetrailere udstillet, så OptiHorses kunder kan inspireres. Der gives desuden en "trailerpakke" til alle der bestiller deres Cheval Liberté trailer hos OptiHorse.

 

Foredrag og kurser
Optihorse har i de nye lokaler desuden fået rådighed over et konferencelokale, hvor der er bedre mulighed for at holde kurser, foredrag og tema-aftener - noget som mange kunder har ønsket genoptaget.
Interesserede kan følge med på OptiHorses hjemmeside (http://www.optihorse.dk) eller på Facebook (Optihorse), hvor der også gerne tages imod ideer til foredragsemner.

 

Stort, flot udvalg af udstyr til hest & rytter
De primære varegrupper er til "Hest og Rytter" og OptiHorse sælger naturligvis stadig alle de kendte mærker som før og vil kontinuerligt holde sig ajour med, hvad der sker på markedet.

Der kommer hele tiden nye varer og mærker ind på hylderne, men fællesnævneren er, at det er noget de kan stå inde for - både kvalitetsmæssigt og funktionelt. OptiHorse vil gerne imødekomme kundernes behov og forsøger hele tiden at holde butikken opdateret. Af nye tiltag kan nævnes, at OptiHorse vil have endnu større fokus på blandt andet sadler og bid.

Billede


Certificeret Wintec & Bates forhandler
"Som noget nyt, vil vi fokusere mere på sadelområdet og vi har i den anledning ansat en autoriseret Wintec og Bates-sadeltilpasser, som står til rådighed med gode råd og vejledning. Butikkens øvrige personale er naturligvis også uddannet i Care systemet".

OptiHorse har også valgt at have et større udvalg af kvalitetstestsadler fra både Wintec og Bates. For mere info herom kan man ringe direkte til OptiHorse Osted på tlf 46141002.


Specialdesign af støvler uden merpris
"Af andre nyheder, er det værd at fremhæve, at vi også har et helt nyt tiltag inden for ridestøvler. Vi er stolte af at kunne præsentere det nye "Customize-system". Her kan kunderne via en særlig designstander, designe deres helt egen Petriestøvle direkte i butikken helt uden meromkostning for måletillæg mv.
Systemet viser støvlen og hjælper kunden igennem alle de nødvendige valg, før en færdig støvle med valgte farver og detaljer kan vises".

Billede

Kvalitet og sortiment
Hos OptiHorse kan du finde alt til heste og rytter og endda også lidt til menneskets andre venner, hunde og katte. Som en naturlig udvidelse, tilbydes fremadrettet også kvalitetsfoder fra Chudley til hund og kat.

Ny afdeling for Islandske heste

I år er der VM for Islandske heste i Herning og det kan allerede nu mærkes i butikken at der er stigende interesse på området. Stambogen for Islandske heste er nu Danmarks største.


"Netop nu ser vi en stigende efterspørgsel på udstyr til Islænderen, og det har vi valgt at følge op på ved at indrette en særlig afdeling i butikken, som henvender sig specifikt til Islænderhesten og rytter".

Billede

Specialvarer til hestesporten

" Det er vort mål at differentiere os og være alsidige, og derfor har vi prøvet at dække alle grene inden for hestesporten. Hos os kan man finde udstyr til alt fra skovturs- til stævnehest i alle størrelser. Derudover har OptiHorse en række specialvarer, f.eks. pulstræningsudstyr og udstyr til horsemanship. Har vi ikke det kunden leder efter, gør vi alt hvad vi kan for at skaffe det hjem".

Billede


Højt serviceniveau
Butikken ligger centralt i Osted med rigtig gode parkeringsforhold lige ved siden af butikken, også for trailere.

"Serviceniveauet har der aldrig været gået på kompromis med. Unge og ældre har altid følt sig velkomne og derfor har butikken også mange stamkunder, hvilket vi sætter meget pris på".

 

Læs mere på http://www.optihorse.dk og på Facebook.dk/Optihorse

 

Billede


Tilføjet d. 13-02-2015 kl. 09:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider