Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

KWPN Kåring: Franklin og Severo Lopez vinder 4-års finale

 

Franklin vinder hingstekonkurrencen for sin årgang ved KPWN-kåringen

 

Den DV-kårede og Helgstrand-ejede KWPN hingst Franklin e. Ampere/Ferro vandt i dag ISAH L-finalen for hingste født i 2010. Hingsten har på bedste vis været fremvist af Severo Lopez gennem de indledende runder, hvilket bl.a. har resulteret i en sejr med 10 for trav. I dag kom sejren i hus med 9,5 for hingstens meget udtryksfulde trav med de ekstreme vinkler. Skridten er noget kort men rentaktet og blev tildelt et 8-tal. Galoppen er aktiv og i god balance og men han kunne komme mere frem over jorden til 8,5. Dommerne gav hertil 8,5 for ridelighed og 8,5 for potentiale.

Parret blev dermed dagens klare vinder da de kom til finalen i førerposition og yderligere udbyggede deres forspring med dagens sejr.

 

Under Severo har Franklin undergået en positiv udvikling og han bevæger sig nu, trods en del spændinger i dag, generelt væsentlig bedre over ryggen. Den intense stemning i hallen påvirkede da også de fleste hingste i klassen og man savnede at se mere løsgjorte og afspændte unghingste.

 

Andenpladsen gik til Ferdeaux e. Bordeaux/Ferro redet af Kirsten Brouwer. Hingsten virkede tydeligt trykket i hallen og gik i en meget rejst holdning. Han fik 8 for skridt og 8,5 for trav, galop, ridelighed og potentiale.

 

Billede

Franklin redet af Severo López (Foto: Christine Prip)

 

Se resultat af klassen her

 


Tilføjet d. 06-02-2015 kl. 23:31 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider