Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

KWPN kåring med høj kvalitet

 

 

KWPN afholder i disse dage hingstekåring i Brabanthallen i Hertogenbosch. I dag er der blevet afviklet anden og trejde frasortering af den første halvdel af dressurholdet. Der er blevet vist mange spændende kandidater og bundniveauet var højt.

 

Apache dominerede dagen med 6 hingstekandidater udtaget til tredje runde. Heraf blev de 5 endelig godkendt og en blev udtaget til morgendagens præmiering.

Charmeur stillede, efter den lidt skuffende første årgang, i år med en særdeles spændende årgang med mange lovende unghingste. Han fik 5 sønner med til tredje runde, hvor 2 dog blev sorteret fra og 3 blev endeligt kåret.

 

Johnson stillede i kat. nr. 485 (mf. Rousseau) en særdeles vellinjeret og yderst velgaloperende søn. Da hingsten blev vist løs i hallen demonstrerede han sin særdeles gode balance ved udelukkende at changere stort og rent hver eneste gang han skiftede galoppen og han brillerede ved at vise flere fine serier på langsiderne. Han viste hertil en kraftfuld trav med effektive bagben. Han blev selvfølgelig udtaget til præmieringen. I morgen fortsættes der med frasortering og kåring af den anden halvdel af dressurholdet.

 

Billede

Kat. nr. 566 e. Apache/Tolando en af de 5 Apache-sønner der blev godkendt

 

Billede

Samlet resultat fra første kåringsdag i dressurafdelingen


Tilføjet d. 06-02-2015 kl. 22:46 af i kategorien Ejendomme og teknik.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider