Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal der bøger under juletræet? Center for Dyreterapi har et juletilbud

Center for Dyreterapi er i gavehumør, derfor får du i hele december Bettina Hvidemoses tre populære dyrebøger til spotpris

 

Har du hund eller hest - eller kender du måske en, der har?

Så kommer her et julegaveforslag: Hele december kan du købe Bettina Hvidemoses tre populære bøger med særlig julerabat.

 

Det drejer sig om hestebøgerne "Indlæringspsykologi for hest og rytter" og "Hestemassage", og hundebogen: "Hundeforståelse i teori og praksis".

 

Prisen er 150 kroner pr styk, to for 250,- og tre for 350,-. Alle tre er skrevet i et let forståeligt sprog og er fyldt med illustrationer og fotos.

 

Mangler du argumenter for at lægge netop disse bøger under juletræet, eller vælge en af dem som mandelgave, ja så hjælper anmeldelserne måske på vej:

"Her er en fortrinlig og tilgængelig bog om indlæringspsykologi for hest og rytter skrevet fra den praktiske danske hestevirkelighed"

"Jeg har for nylig købt bogen Hestemassage. Den er let forståelig, nem at gå til og har givet mig lige det jeg har brug for i forhold til at kunne massere mine egne heste"

"Hundeforståelse i teori og praksis er en rigtig godbid på læsehylden".

 

Alle tre bøger er skrevet af Bettina Hvidemose, ejer af Center for Dyreterapi i Hirtshals. Hun er uddannet dyreadfærdsterapeut, Kranio Sakral Terapeut, Bachs Dyreterapeut og Intelligent Touch Behandler - og desuden certificeret i: Massage til hest og hund, Veterinær Ortopædisk Manipulationsteknik, professionel heste- og hundeejerinstruktør og havpattedyrstræner.

 

De tre bøger kan købes på http://www.dyreterapi.dk/butik

 

Billede

Af Helle Møller Riis, foto: Martin Riis


Tilføjet d. 16-12-2014 kl. 10:41 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider