Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Geofysisk kortlægning med helikopterflyvning over Ringkøbing og omegn

HOBE-projektet (http://www.hobecenter.dk) vil gerne informere, om at der i uge 50 gennemføres geofysiske opmålinger fra luften for at undersøge grundvandsmagasinerne og deres beskyttelse i Ringkøbing-Skjern kommune. Der kortlægges to områder, en nord for Ringkøbing, en sydøst for Ringkøbing ved Lem, samt nogle linjer som går øst-vest ud til Vesterhavet. Kortlægningsområdet fremgår desuden af kortet nedenfor.

 

Disse kortlægninger gennemføres med en helikopter som flyver i ca. 60 meters højde over terrænet, og ca. 30 meter under helikopteren er der ophængt måleudstyr. Målingerne foretages af det danske firma SkyTEM ApS og det er muligt at læse mere om metoden på deres hjemmeside http://www.skytem.dk.

 

Målingerne er ufarlige for mennesker og dyr, men af tekniske grunde overflyves bygninger og husdyrhold ikke. Der skal dog gøres opmærksom på, at motorstøjen fra helikopteren kan virke skræmmende på heste og andre husdyr. Hvis du mener, at overflyvningen kan være et problem i forhold til særlige dyrehold, beder vi dig kontakte os inden målearbejdet starter.

 

Flyvningerne foregår fra 8.-10. december 2014, hvis der er gode vejrforhold. Ved blæsevejr kan flyvningerne blive forsinket.

 

Billede

 


Tilføjet d. 04-12-2014 kl. 12:45 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider