Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Resultater fra egnethedstesterne

 

Egnethedstesterne er i fuld gang og indtil videre har der været afholdt dressurafdelinger i Billund, Ikast og Karlslunde

 

Efter afviklingen af de først 3 afdelinger af dette års egnethedstester har Fiontini e. Fassbinder/Romanov (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen) redet af Joachim Thomsen leveret det foreløbigt bedste resultat med samlet 915 point. Sjovt for Joachim, der med stor succes har redet både mor, mormor og far til den særdeles velgående hoppe. Faktisk leverede han med Fiontinis mor Rapitala i 2009 det hidtil højeste resultat ved en egnethedstest med samlet 925 point. Fiontini, der er kåret med sølvmedalje, er helsøster til dette års 4-års championatsvinder Fiontina, der er kåret med guldmedalje og begge hopper er resultatet af embryotransfer.

 

Det tegner sig således et særdeles flot år for avlerparret Hanne Lund og Henrik Hansen, der nyder en stor succes med deres afkom ligenu. På imponerende vis stod de således ikke blot som opdrættere af vinderen i dressurdisciplinen i region 2 men også til vinderen springdisciplinen med opdrættet af Detroit e. Diamant de Revel/Corrado II! Detroit blev redet til sejr af Louise Søgaard og opnåede samlet 887,5. Begge hopper har fået tildelt 25 point for at have opfostret føl samme år, men selv uden disse point ville hopperne have taget sejren i deres respektive afdelinger.

 

 

Billede

Fiontini og Joachim Thomsen (Foto: privat)

 

Se resultater fra de 3 første afdelinger her:

 

region 4 her

region 6 her

region 2 her

Startliste til fjerde og sidste afdeling i region 7 her

 

Der udtages i alt 35 dressurheste og 25 springheste til Unghestechampionatet i Herning. Fra hver afdeling udtages 1 hest for hver påbegyndt 15 startende,
herefter suppleres med de på landsplan bedst placerede heste i hver disciplin.

 

I Herning vil testrytteren i dressur være ingen anden en verdensrekordindehaver og OL-, VM- og EM-guldmedaljevinder Charlotte Dujardin - kommenteret af hendes træner og mentor Carl Hester. Testridningen i Herning har i de seneste år været besat af yderst kompetente ryttere, der samtidig har været meget dygtige formidlere. Fantastisk at det er lykkedes Dansk Varmblod endnu engang at hæve barren ved at skaffe dressursportens pt .største stjerne til at teste vores danske heste!

 


Tilføjet d. 04-11-2014 kl. 11:44 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider