Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

EquiLink – Nyt netværk for professionelle aktører indenfor hestesporten

- Dansk hestesport har et utal af virksomheder, hvis levevej helt eller delvist er bundet op på heste. Fælles for de fleste aktører, er en passion for sporten, og en interesse i at drive en forretning i en verden som oftest har perifær berøring med den øvrige udvikling i erhvervslivet.

Igennem mine år som selvstændig konsulent i branchen, har jeg været medvirkende til at samle mange virksomheder i sporten på kryds og tværs, og har oplevet en stigende efterspørgsel efter et mere formaliseret netværk, hvor man også kan få ny inspiration. Derfor har jeg nu taget initiativ til at skabe rammerne for et netværk, alene målrettet dansk ridesports professionelle aktører, fortælller initiativtager bag EquiLink, Linn Radsted.

 

Tanken bag EquiLink er et seriøst netværkforum, en måde at samle branchen pa? tværs af fagomra?der, men også at kunne bidrage til udvikling og fornyelse via input fra eksterne foredragsholdere.

Konkret danner EquLink rammen om 4 årlige sammenkomster, heraf afholdes to som workshops med eksterne indlæg om trends og tendenser indenfor områder som: markedsføring, ledelse, salg og nye brugen af nye platforme som mobil og sociale medier.
De øvrige 2 er sociale arrangementer, hvor fokus er lagt på netværk deltagerne imellem, under mere uformelle rammer.

 

Udover arrangementer giver medlemskab af EquLink der også en række medlemsfordele hos udvalgte aktører og virksomheder, ligesom du automatisk tilknyttes et særligt medlemssite hvor du holdes opdateret med udvalgte relevante erhvervsnyheder fra branchen.

 

EquiLink er et absolut anderledes alternativ, som har til formål at fremme både netværk og forretning for aktører indenfor dansk ridesport.

Den første workshop afholdes i september, og man kan man allerede nu læse mere information og tilmelde sig netværket direkte på EquiLink.dk

 


Tilføjet d. 24-06-2014 kl. 10:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider