Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdensberømt filmstjerne aflivet

Shadowfax, den 4-benede heste-filmstjerne i Tolkiens 'Ringenes Herre', er død efter lang tids sygdom

 

Den smukke hvide hest, der blev kendt som den hvide hest Shadowfax i Peter Jackson's film-triologi over Tolkiens eventyrklassiker Ringenes Herre, er død, 25 år gammel.

 

Hesten, der blev kendt som 'herren over alle heste', og i to af de tre film i triologien, blev redet af troldmanden Gandalf Den Hvide, uden udstyr af nogen slags, er afgået ved døden, efter længere tids sygdom.

 

Cynthia Royal, som var hestens ejer, meddelte hestens død til hestens mange fans, den 6. april 2014, på hjemmesiden TheOneRing.net.

 

Blanco, som var hestens rigtige navn, havde længe været kritisk syg og havde gennemgået en række forskellige undersøgelser. Resultaterne viste at hesten havde alvorlige problemer med fordøjelsessystemet og med leveren.

 

På denne baggrund blev den svære beslutning taget, at aflive Blanco - eller Shadowfax, som de mange fans verden over, kendte ham som.

 

Men Blanco vil fortsat blive beundret i mange år fremover og vil leve videre som eventyrfiguren - 'herren over alle heste' - Shadowfax. Som fans har skrevet på web-siden " hans skønhed vil altid leve videre i filmene om Ringenes Herre".

 

Her er et lille gensyn med Blanco kendt som Shadowfax i Ringenes Herre.

 

Her er en mindeerklæring med filmklip fra Ringenes Herre fra Blancos ejer til samtlige fans.

 

Kilde:International Business Times

 

Billede

 

Blanco, kendt som Shadowfax


Tilføjet d. 15-04-2014 kl. 22:36 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider