Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Herning: Hingste på fast bund

 

Så er selve hingstekåringen i Herning skudt igang med mønsting af hingste på fast bund. Årets dressurkollektion ser interessant og stærk ud med de mange spændende indkøb af tophingste fra de tyske og hollandske kåringer

 

 

Der var umiddelbart mange hingste det skal blive rigtig spændende at gense de følgende dage. Nogen af de hingste der efter idag efterlod et særdeles positivt indtryk var bl.a. de dyrest indkøbte hingste fra de tyske kåringer.

 

Kat. nr. 41 Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio er en betydelig og smuk hingst, der vender rigtig alle steder og viser rigtig gode vinkler i sin bevægelsesmekanik. Kat. nr. 51 Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior/Don Schufro er måske lige knap så betydelig men virker til gengæld helt overlegen i mekanik og i tilgift med super skridt. Andreas Helgstrands 900.000 euro indkøb kat. nr. 25 Don Deluxe e. De Niro/Rosario er en smidig og utrolig vellinjeret hingst der gennem hele fremstillingen udstrålende stort overblik og indre ro. Ligeledes fra Helgstrand Dressage fremvistes kat. 50 Sweet Boy e. San Amour/Depardieu. En flot laksort model med en smidig, funktionel og dejligt letgående mekanik.

 

Det skal blive meget interessant at se de mange dejlige hingste i morgendagens longearbejde

 

Billede

 


Tilføjet d. 06-03-2014 kl. 12:43 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider