Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heste-trukket brændeflækker   VIDEO

Hvorfor bruge strøm på et løbebånd til heste, eller endnu mere på en 'horsewalker', når nu en hest i stedet kan producere drivkraft til at producere varme, og samtidig få motion og spare strøm? For dem der slet ikke har adgang til strøm, er det samtidig vejen, at få nem varme i kaminen.

 

Lyder det forvirrende, så se med her.

 

En innovativ russisk mand har udviklet en brændeflækker, der aktiveres af en trædemølle til heste. Det 30 sekunder lange video-klip publiceret på websiden Liveleak.com, viser, hvor effektiv den hestetrukne brændeflækker reelt er til at flække brænde.

 

Præcist hvordan denne storm-P maskine virker, fremgår ikke helt tydeligt, men det ses, at hestens anstrengelser på trædemøllen, overføres til brænde-flækkeren ved hjælp af det aggregat der kan ses i videoen. Hesten forekommer helt upåvirket af sin rolle i denne mærkelige anordning, og trasker ufortrødent derudaf, ligesom sine medbrødre i ridesportsverdenen - dog med et andet formål.

 

Hvis manden samtidig skulle ønske sig en hviledag, ja, så kan hesten motionere sig selv, uden at det giver ham yderligere omkostninger.

 

 

Billede

 

Billede fra videoen, der viser trædemøllen i funktion.

 


Tilføjet d. 03-03-2014 kl. 13:11 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
28-04-15 Mavesår - hvad gør man ved dem?
23-11-13 Sur stråle – hvad det skyldes og hvorledes det bekæmpes
27-07-13 Forebyg skader med allround-fitness


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider