Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Producér video til internettet

Når man som avler skal sælge en hest – eller som almindelig rytter skal købe én, er det største problem at det er svært at beskrive en hest med ord – den skal simpelthen ses, og helst i aktion for at køber kan vurdere om det er en hest han eller hun vil være interesseret i. Resultatet kan være et lille opbud af købere til en hest, der er avlet langt fra storbyerne – og mange forgæves kørte kilometer for de potentielle købere. Her har brug af video vist sig som et særdeles nyttigt værktøj. Hidtil har brugen af video dog været begrænset af omkostningerne ved kopiering og distribution af videokassetter. Også produktion og distribution af video over internettet har indtil nu været en dyr proces.

Produktion af levende billeder til distribution via internettet har i den seneste tid imidlertid været teknisk muligt med anvendelse af almindelig PC-teknologi. Det almindelige PC-marked imidlertid er meget fokuseret på spil hhv. kontorbrug og det er derfor næsten umuligt at opdrive en PC, der som standard rummer videoredigeringsfaciliteter.
På messen Hest & Rytter ( www.hestogrytter.dk ), der afholdes 9.-11. Marts i Herning Messecenter i forbindelse med Dansk Varmblods årlige hingstekåring kan Heste-Nettet præsentere resultatet af et nyt samarbejde med edb-kæden Alcotini.

Registrerede brugere af Heste-Nettet (det er gratis) kan købe en PC med integreret TV og videoredigerings-facilitet til samme pris som en tilsvarende standard PC uden disse muligheder. Herudover opretter Heste-Nettet som supplement til Alcotinis velrenommerede support en klub, hvor brugerne kan hjælpe hinanden med tips til optimering af videofremstillingen.

For at demonstrere hvor enkelt det er selv at fremstille video til distribution via internet eller CD vil Heste-Nettet på Hest&Rytter messen løbende og gratis producere klip af kortere varighed for avlere eller hingsteejere, der medbringer en VHS videokassette med optagelser af deres hest(e). Klippene vil herefter stå til rådighed på internettet til brug for deres salgsannoncer eller præsentation af deres stutteri.

Da generel brug af video kræver store servere og netværk med høj kapacitet er Heste-Nettet som næste skridt i færd med at etablere et samarbejde med en stor televirksomhed. På messen vil Heste-Nettet kunne afsløre hvem det drejer sig om, samt fortælle lidt om perspektiverne for dette samarbejde i form af yderligere fordele for det danske hestefolk.

Det første synlige resultat af dette samarbejde vil være i form af forbedringer til Heste-Nettets omfattende vejviser. Her kan alle offentligt registrerede virksomheder med relation til den danske hesteverden selv gratis kan oprette sig med kontakt- og www- information samt en kort beskrivelse. Under messen vil Heste-Nettet hjælpe interesserede virksomheder med oprettelsen, og vise hvordan de herefter selv vil kunne vedligeholde oplysningerne efter behov.

 

Tilføjet d. 06-03-2001 kl. 01:39 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider