Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lige ved og næsten dansk i Odense

Der var tæt i toppen af søndagens Maskinhuset A/S Small Tour Finale ved JBK Horse Shows i Odense, hvor blot 1,5 sekunder adskilte de 3 førsteplacerede.

Kasper H. Hansen og den lovende 7-årige Qualified (Holst. e. Quinar/Carpaccio) tog føringen med en fejlfri omspringning i tiden 31,22 sekunder.

Billede

Kasper H. Hansen & Qualified. Foto: JP-Photo.dk

Linnea Ericsson forsøgte på Thornhill Kate (ISH e. Courage II/Clover Hill) med en rasende hurtig runde så godt som muligt at fravriste Kasper føringen, men måtte foreløbigt tage til takke med 2. pladsen.

Billede

Linnea Ericsson & Thornhill Kate. Foto: JP-Photo.dk

Som næstsidste rytter i omspringningen satsede tyske Tobias Woltering alt hvad han havde på Arpeggio's Son (Rhein. e. Arpeggio/Polydor) og planen lykkedes til fulde. 1 sekund var præcis hvad han kappede af Kaspers tid og tog dermed sejren i klassen.

Billede

Tobias Woltering & Arpeggio's Son. Foto: JP-Photo.dk

Danske Kim Kristensen tog på Lynford (Old. e. Licanto/Calido I) klassens 5. Plads efter en omspringning i tiden 34,25.