Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

3 x 10 til Sezuan

 

Championatsfinalerne er i fuld gang i Odense, hvor der er lagt ud med 4-års hestene. Den hypede hingst Sezuan vandt som ventet kvalifikationsklassen med tårnhøje karakterer.

 

 

Sezuan e. Zack/Don Schufro redet af Andreas Helgstrand opnåede hele 3 ti-taller for henholdsvis trav, galop og kapacitet. Hingsten skridter stort og gennem hele kroppen og fik for denne gangart 9,8. Ridelighedskarakteren blev på 9,5.

 

 


Billede

Andreas Helgstrand og Sezuan

 

 

Anna Kasprzak indtog andenpladsen med hendes skønne og meget ridelige hingst Fürstenstein e. Fürst Romancier/Hohenstein. En fornøjelse at se på Annas unghesteridning, hvor hesten står i en flot naturlig form og hele tiden bevæger sig med klare naturlige gangarter. Sådan skal ridning af en 4-års hest se ud! Fürstenstein bevæger sig med en dejlig skulderfrihed i trav, men savner måske endnu lige det sidste bæring og styrke i vendinger. Galoppen er funktionel og let regulerbar. Skridten klar og med godt overtramp. De opnåede fortjent en flot samlet score på 9,6

 


Billede


Anna Kasprzak og Fürstenstein

 

 

Tredjepladsen gik til Adrenalin Firfod e. Skovens Rafael/ Zalmiak Firfod redet af Lotte Skjærbæk. Hingsten viste sig, som det ofte er tilfældet for afkom efter Skovens Rafael, meget ridelig med en dejlig rummelig galop i god balance. Til gengæld kunne man ønkse sig mere indundergriben og aktivitet i bag i trav. Skridten var stor og klar i takten. De opnåede samlet 8,92

 


Billede


Adrenalin Firfod og Lotte Skjærbæk

 

 

På fjerdepladsen kom endnu en Zack-søn, nemlig den særdeles velfungerende Zgander (mf. Florestan) nydeligt fremvist af Emma Ahlberg. Her så vi virkelig en hest med en helt super naturlig mekanik i trav og galop. Helt rigtige vinkler i sin afvikling og med masser af power og afskub og tilmed et godt eksteriør og et herligt udtryk. Skridten var lidt spændt og ilende i starten og det kostede lidt i det samlede regnskab.

 


Billede


Zgander og Emma Ahlberg

 

 

De 12 bedst placerede 4-års er direkte kvalificeret til finalen på torsdag, mens yderligere 4 vil blive kvalificeret via trøstfinalen.

 

 

 

Se samlet resultat af klassen og de kvalificerede ekvipager her

 


Tilføjet d. 16-10-2013 kl. 08:58 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider