Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fantastiske Skovens Rafael-afkom dominerer svenske Championat

 

 

Fra d. 1-6 oktober blev det Svensk Avlschampionat afholdt på Flyinge for 3- ,4- ,5-, og 6-års dressurheste og med en Prix st. Georg for de 7-års

 

Danskavlede Skovens Rafael (e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro) dominrede 4-års klassen totalt med to helt fantastiske men også meget forskellige afkom. På finaledagen afprøves 4-års hestene af en testrytter. Det var i år Patrik Kittel, der løste opgaven på absolut bedste vis med sin meget sympatatiske og kompetente unghesteridning. Kommentarerne der blev givet undervejs bidrog til at gøre klassen meget seværdig og interessant. Første hest, der imponerede Kittel i sådan en grad at 10-tallet måtte tages i brug, var den ekstremt ridebare og mekanisk meget velfungerende U.Bolt e. Skovens Rafael/Cortez. Kittel tildelte denne skønne fremtidshest 10 for ridelighed og 9,6 for kapacitet.

Vinder af klassen blev Revolution e. Skovens Rafael/Fürst Heinrich, der besad 3 særdeles smidige, balancerede og funktionelle gangarter og hertil igen ridelighed ud over det sædvanlige. Kittel kvitterede 9,9 for ridelighed og 10 for kapacitet.

Se resultat af klassen her

 

I 3-års finalen stod der atter et Skovens Rafael afkom forrest denne gang i form af Springbank VH mf. De Niro. Han opnåede 9,5 i alle gangarter, 8,5 i "løsgjorthed" og 9,8 i kapacitet.

Se resultat af klassen her

 

Hele championatet kan ses via arkivet på Clipmyhorse.de

 

Link til samtlige resultater fra championatet her

 

 


Billede


Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk


Tilføjet d. 07-10-2013 kl. 08:28 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider