Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stor landejendom i naturskønne omgivelser

Billede
Billede
Billede
Billede

Denne annonce er ikke længere aktiv!
Se aktuelle annoncer for Ejendom sælges.

 Stor landejendom i naturskønne omgivelser     ERHVERV
11-05-2019 12:08
Stor landejendom i naturskønne omgivelser ved Mørkøv

Over 400 boligkvadratmeter, gode udhusbygninger og 12 hektar stor grund. Ja, det er virkelig ikke plads, I kommer til at mangle her på Tømmerupvej 25, hvor denne flotte landejendom venter på at tage imod jer. På ejendommen er der ridebane samt mange gode staldbygnigner - bl.a. indeholdene 5 hestebokse!

Smukke naturomgivelser får I ligeledes i overflod - den store grund byder eksempelvis på jeres eget skovstykke og et fredet åløb, ligesom her er god plads til at holde heste eller andre dyr.

Ejendommen ligger omgivet af det flot kuperede landskab mellem Mørkøv og Undløse, hvilket sikrer jer en fantastisk udsigt. Den kan I for eksempel nyde fra ejendommens store, frodige have, som blandt meget andet byder på en swimmingpool og flere solrige terrasser.

I Undløse finder I den nærmeste skole og børnehave samt Dagli Brugsen, og trods den landlige beliggenhed er der også let adgang til tilbuddene i områdets større byer. Såvel Holbæk som Sorø når I nemlig inden for 20 minutters kørsel, og skal I til København, kan turen klares på en time i bil.

Stuehusets 408 kvadratmeter er fordelt sig på to afdelinger, og med den gode plads følger et væld af indretningsmuligheder. For eksempel kan I let dele boligen, hvis I drømmer om at bo flere familier eller flere generationer under samme tag.

Førstesalens største afdeling byder på hele seks værelser samt et par gode multirum til fælles hygge. Stueplan i denne del af huset er indrettet med en rummelig entré, et ekstrastort badeværelse, to gæstetoiletter samt et køkken-alrum og hele fire opholdsstuer. Dertil kommer yderligere et soveværelse samt et praktisk viktualierum.

Husets anden afdeling indeholder et køkken-alrum og et værelse i stueplan samt endnu et stort soveværelse på førstesalen.

Lyder ejendommen med den gode plads, de mange muligheder og de smukke omgivelser som noget for jer? Lad os arrangere en fremvisning, så I kan opleve det hele på tætteste hold.

Pris kr. 4.195.000,-

Se hele salgsannoncen her: www.danbolig.dk/bolig/holbaek/4440/ landejendom/014-kv02619-014


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider