Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Velholdt landejendom med fjordudsigt

Billede
Billede
Billede
Billede

Denne annonce er ikke længere aktiv!
Se aktuelle annoncer for Ejendom sælges.

 Velholdt landejendom med fjordudsigt     ERHVERV
11-05-2019 11:51
Spændende, velholdt landejendom med storslået udsigt over Holbæk Fjord

Når I står i det snedkerlavede køkken og brygger kaffen, mens I kigger ud på vandet, hestene og den lavt hængende formiddagssol - så vil I næppe fortryde, at I tog jer god tid til at kigge nærmere på de mange muligheder i denne charmerende, firelængede landejendom her på Tuse Næs. For der er langt mere at fremhæve end den storslåede udsigt over fjorden til Holbæk Marina og golfbanen på den anden side af vandet.

Grunden tæller nemlig over 12 hektar jord med skønne, åbne vidder, 200 meters strandbred og glimrende forhold for hestehold med både ridebane og en rotunde.

I kommer til at bo i en flot, solid murstensvilla fra 1915, som er ombygget i 2007 og i dag rummer 163 velholdte boligkvadratmeter over halvandet plan. Dertil kommer udbygninger med samlet 504 ekstra kvadratmeter, der blandt andet byder på en lade, flere hestebokse, en opvarmet dobbeltgarage og en separat lejlighed.

Her er også en stor, stemningsfuld rytterstue med blotlagt bjælkestruktur, og både fra lejligheden og rytterstuen er der udsigt til vandet. Rytterstuen vil desuden være ideel som atelier eller festlokale til de store mærkedage. Mellem længerne finder I en hyggelig, lukket gårdsplads.

Selve boligen er velindrettet med tre værelser, to badeværelser og to stuer - én på hver etage. Stuen på første sal har udgang til en rummelig, solrig altan, mens den i stueplan har åben forbindelse ind til køkkenet, et smukt lysindfald fra syd øst og vest og en bred vindueskarnap med terrassedøre ud til en frodig have. Her står et stort, gammelt piletræ, ligesom I får en overdækket terrasse samt en pavillon, hvor I kan nyde den sidste aftensol.

Her er fred, ro og skøn natur nær adressen med en fin badestrand og gode ridemuligheder i Bognæs Skov. Og så er der cirka tre kilometer til skole, indkøb og daginstitutioner i Udby.

Velkommen til Bognæsvej 35!

Pris kr. 5.995.000,-

Du kan se den fulde salgsannoncer her: www.danbolig.dk/bolig/holbaek/4300/ landejendom/014-hl05253-014


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider