Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nydam's Mr. Milan

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 169 cm
 Broget
** MILAN ER SOLGT **

Milan er min drømmehest. Jeg lånte en hoppe af min veninde, og valgte Imagic til det fadrende ophav. Meningen var at jeg ville lave mig en ridehest, som var rigtig god i hovedet, men uden at være doven.

Og jeg fik hvad jeg ønskede mig, og faktisk mere til.

For det første var han broget. Han var rigtig godt sat sammen (fik 9889 9 til følskue), rigtig godt gående, og sidste, men ikke mindst, med et super sind, dog med en til tider lidt stærk karakter.

Hele hans opvækst gik med at opleve lidt nyt hele tiden. Dog aldrig mere end han var klar til. Alt foregik i hans tempo.

Hans tilridning gik smertefrit. Aldrig har jeg haft en så nem hest.

Men... Jeg har desværre en skade der gør, har det vist sig, at jeg aldrig kommer til at ride igen. Eller håndterere Milan på et fornuftigt niveau. Derfor har det været min søster der har stået for at tage det tunge læs. Men hun har gjort det GODT!!! Men i februar blev vi enige om, at det var tid til at komme videre. Derfor blev han sat til salg. Til min store sorg, men for Milans eget bedste.

05072010: Milan bliver afleveret til sin nye ejer. Jeg ved han får det som blommen i et æg (ellers var han ikke blevet solgt til vedkommende), og ikke kommer til at mangle noget til helst.

01062011: Milan bliver åbenbart aflivet en af de nærmeste dage. I hvert fald er truslen det, eller en stævning, for at have solgt en livsfarlig hest???
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200506068
F:   Link
PIH 50
(PI DK)
M: Mary   Link
DE327270035690
(ME DEU)
MF:   Link
DE306060912583
(XX DEU)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 02 juni 2011 kl. 17:56, og har været vist 15693 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider