Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dingo Gardenia

Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Vallak
 9 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Verdens sødeste hest søger part.

Se flere billeder her: https://www.facebook.com/groups/1023660384334137/permalink/4712324285467710/

Jeg leder efter en der har lyst til at ride Dingo et par gange om ugen.

Dingo er en 6 års travhest, som jeg har haft siden han var 3 år. Jeg har tilredet ham i samarbejde med en professionel, hvor alt er foregået i Dingos tempo. Derfor er han meget ridelig og afbalanceret. Han har aldrig lavet ballade og tilridningen er foregået problemfrit. Dingo kryber ind under huden på alle fordi han er meget kærlig, imødekommende og god til at tilpasse sig. Han kommer hen på fold, følger efter én over det hele og han er meget velopdragen.

Dingo er redet regelmæssigt siden han var 3,5 år og er redet mere i skoven end på banen. Han har styr på grundridningen og er på LD/LC niveau i dressur. Han har også prøvet at springe og udvikler sig meget hurtigt hér. Han rides i alle gangarter, men skal til tider støttes lidt i galoppen på banen, grundet hans race.

Han trives IKKE med kun at ride på banen. Han elsker en god skovtur og han er en fremragende og luksus skovturshest. Han går gerne forrest, han er styrbar, han er modig og samtidig er han frisk og glad. Han rides i alle gangarter i skoven og elsker både en god galop og en stille og rolig skridttur. En fremtidig part skal være interesseret i, at ride ham ud, min. 1 gang om ugen, afhængig af, hvor meget han bliver brugt. Ønsker man udelukkende at ride i skoven er det også mere end okay!

Ønsker man at ride ham i dressur eller spring, kræver jeg, at man får regelmæssigt undervisning af min ridelærer, der også har været med til at tilride ham. Dingo har været til et dressurstævne i efteråret 2020, som han klarede med oprejst pande. Der skal mere til end dommerhuse, spejle, andre heste osv., til at slå ham ud af den. Er man interesseret i stævner, er man meget velkommen til at køre med ham. Vi har en trailer, og han er problemfri at læsse og køre med. Grunden til, at han ikke har været til flere stævner er på grund af min manglende interesse i det.

Dingo står hjemme hos mine forældre i kanten af Bromme skov i Sorø. Her er gode turmuligheder og en hjemmelavet ridebane, samt bogstaver og spring, man kan sætte op. I stalden, der er en løsdrift, står Dingo sammen med 2 ponyer og er der god harmoni og stemning. Den ene pony, som også er vores, er en super børnehest, og ham ville man kunne låne, hvis man gerne vil ride 2.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk vallak søger part

Krav til dig:
- Du er en erfaren rytter, der rider (eller er frisk på at lære at ride) for sæde og ben.
- Du er interesseret i at ride i skoven, og ønsker ikke udelukkende at ride på dressur/spring.
- Du modtager undervisning hvis du rider dressur/srpring.
- Alder er underordnet, så længe, at du er ansvarlig og kan finde ud af at passe på hest, udstyr osv.
- Du holder aftaler.
- Du hjælper til med det praktiske i stalden.

Vi snakker om prisen og fastlægger den efter, hvor meget du kan hjælpe til, hvor meget du kommer og hvorvidt du uddanner Dingo, eller blot hygger. Men da parten er en hjælp for mig også, ser jeg ingen grund til, at det skal være hjernedødt dyrt:)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208334201500083
F:
F-055647A
(TC FRA)
M: Karisma Gardenia
208334200202121
(TC DK)
MF:
US3329
(TC USA)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 17 september 2021 kl. 11:46, og har været vist 1563 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider