Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malou

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 10 år 
 140 cm
 Brun
Part søges til Malou (primært til tur)
Da jeg er på højskole, leder jeg efter en part der kan passe Malou stort set som sin egen hest mens jeg er afsted, og vil fortsætte som part ca. 3 dage om ugen når jeg kommer hjem igen.

Malou er en hoppe på 10 år og ca. 140cm høj. Hun foretrækker primært at ride tur, så det er også der din interesse skal være. Hun kan rides ud både sammen med andre og alene. Vi har også en mindre ridebane på stedet, men generelt er Malou ikke fan af baneridning - dog kan hun godt klare lidt hyggeridning. Malou er på ingen måde trænet i normal dressur, så dette er ikke en mulighed, men hvis du ønsker lidt mere “seriøs” baneridning, er det muligt at få undervisning af vores normale underviser i akademisk dressur - medmindre man i forvejen har kendskab til det. Derudover har Malou også en anelse kendskab til western, så har man interesse inden for dette, er det også en mulighed :)

Vi har også en forhindrings/springbane, og med lidt træning kan Malou nok blive en fin springhest. Det vigtigste er bare at hun beholder glæden ved det og ikke bliver presset for meget.

Du skal være behjælpelig med at muge fold (tage ca. 5 trillebøre om ugen), og lidt andre gøremål såsom at tjekke vand osv.

Jeg søger en part der er +15 år da du kommer til at stå med ansvaret for Malou stort set alene. Derudover skal du helst veje under 60kg, og ikke være alt for høj i forhold til Malous størrelse.

Du behøver ikke at komme i stalden hver dag, men gerne ca. 5 gange om ugen. Jeg vil komme hjem og selv passe Malou ca hver anden weekend. Jeg kommer hjem fra højskole i starten af december, men der er mulighed for stadig at have Malou ca. 3 gange om ugen (750kr)
Prisen er 1100kr. om måneden
 
 
 
 

[Part] Part søges

.
 
 
ID: HST 165290
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 02 september 2021 kl. 09:26, og har været vist 1422 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider