Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vasehøjs Thiara

Billede
Billede
Video
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 19 år 
 127 cm
 Brun
Thiara er bare en fantastisk pony!

Hun har et virkelig godt sind, er rolig, opmærksom og meget omgængelig. Samtidig er hun meget arbejdsom og ihærdig, om det er på bane eller i terræn. På fold er hun meget omgængelig med andre heste.
Vi har haft Thiara i 2½ år og hun sælges da vores datter er blevet for lang til at ride hende. Hun har stået på vores egen gård sammen med andre heste med døgn fold / udestald om sommeren.
Thiara har vi brugt meget til terræn ridning og spring. Vores datter har fået undervisning, primært i spring, hvor Thiara har godt talent. Hos os har hun deltaget i få stævner. Hun har et robust helbred og stærke hove, går uden sko.

Thiara har komplet hestepas og er brandmærket. Hun har fået 3 føl. Thiara har bestået med 1. plads i 1-dags afprøvning i spring med 865 point og er optaget i DSP pony avls springpony program.

Hun fungerer fint med godt foder, hø, wrap osv. og er ikke følsom over for græs. Hun generes ikke af insekter på fold. I sommerperioden lever hun af græs, vitaminer og supplement af grovfoder som hø/halm for at stabilisere fordøjelsen.

Med 40 års erfaring med heste tør jeg godt sige, at der langt imellem man finder en hest som hende - hun fortjener det bedste "hjem" og rytter.

Thiara fungerer også med urutineret rytter. Hun bukker ikke og stikker ikke af. Dog er hun en energisk hest og derfor kræver det naturligvis opmærksomhed, hvis rytter ikke er rutineret.

Hun sælges med komplet tilbehør; combi sadel, ride gjord, cowboy saddel, trense, grimer, dækkener mm. Ligeledes er der mulighed for strigler og andet grej.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: RSDH 363
208333SP0502256
SDH 363
F:
SPH 129
(SP DK)
M: Nørlunds Samantha   Link
RSDH 132
(SP DK)
MF:
DE337380166991
(RP DEU)
Dressur: Tilredet
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 29 juli 2021 kl. 06:12, og har været vist 1103 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider