Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cayuse

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 17 år 
 139 cm
 Broget
** Smuk og tillidsfuld all round Pony **

Vi søger nyt hjem til vores dejlige Pony Cayuse ( max kat. II pony) på 13 år - vi har haft hende i nu 7½ år - men bliver nødt til at sælge hende, da vores datter til næste år vil falde for aldersgrænsen.

Cayuse er en kærlig, rolig og tillidsfuld pony - som hele vejen igennem er nem at håndtere. Alt i alt en fantastisk hoppe med et godt sind, der vil sin rytter det bedste.
Hun er en yderst velgående hoppe, men som også vægter afveksling, dvs. foruden dressur også holder af spring, tur, longering & miljøtræning.

De første 6 år har hun været opstaldet hos os på vores gård, hvor hun er blevet miljøtrænet dagligt ift. de mange indtryk, hun er blevet udsat for hér - store maskiner generer hende ikke. Vores datter har brugt Cayuse som all round pony, dvs. både til dressur, spring og ture ud i naturen, bl.a. mange gode galopture ud over åben mark. Det er trygt, at tage Cayuse med ud alene på tur, hun er rolig og 100% trafiksikker. Vores datter har selv håndteret Cayuse i det daglige fra hun var 8 år.

Cayuse kan rides både med og uden bid.

Hun har 3 gode gangarter, hvor både trav og galop kan fremhæves. Hun har gået flere dressur- og spring-stævner med gode resultater. Cayuse har startet LB-klasser både i spring & dressur, men har helt klart potentiale til mere.

Hun opfører sig eksemplarisk, også uden for vante omgivelser, men vi har gennem alle årene også gjort meget ud af miljøtræning, for at gøre hende tryg i enhver situation. Cayuse passer på sin rytter.

På folden er hun sød og omgængelig, kan gå på fold med alle. Cayuse har altid været vant til meget fold-tid, og om sommeren har hun stor gavn af døgnfold. Hun er trailervant og står pænt under kørsel. Også i forhold til smed, dyrelæge og klipning står hun altid stille.

Cayuse er selvfølgelig passet med smed, tandlæge, vaccinationer & ormekur.

SKRIV EN PRIVAT BESKED FOR VIDEO
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200710119
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 april 2021 kl. 15:04, og har været vist 1896 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider