Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Corina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 14 år 
 163 cm
 Broget
Jeg købte Corina 13. November 2019, men har kendt hende siden August 2018.

Corina er en meget speciel hest, på mange måder. Jeg ved ikke særlig meget om hendes fortid, andet end at hun har gået rigtig meget på fold uden rigtigt at lave noget(som jeg har fået fortalt). Hun skulle derfor have et par ting genopfrisket. På skolen hvor jeg mødte hende kunne vi dsv ikke lave noget med hende og de andre heste ret ofte. Det var max 3 dage i ugen(tirs, onds, tors), så det var ret svært at få tingene indøvet uden de glemte det til ugen efter.

Corina har i alt den tid jeg har kendt hende været irriteret når man rørte hende under maven og tryggede ved manken. Hun ligger øre, sparker og hvis hun kan bidder. Da jeg fik hende hjem var mit første instinkt at ringe til en kiropraktor/dyrlæge, men folk omkring mig anbefalede at vente lidt. Da jeg havde haft hende i lidt over en måned falder hun så om da jeg er ved at spænde en longegjord. Hun kommer op igen, jeg tænker det var mærkeligt men longere hende alligevel. Dagen efter da jeg spænder saddel falder hun så om igen, og nu er folk så enige i at få kiropraktor/dyrlæge ud. Det viser sig at hun havde smerter i ryggen og krydset som har givet hende gjordkramper. Jeg fik nogle øvelser som jeg skulle lave med hende og de har hjulpet, hun er en hel ny hest. :)

Hun har et virkelig godt hoved og har fået den fornemme titel støttepædago i stalden. Når de skal på tur kommer vi ofte med hvis nu der skulle være noget farligt på vejen. ;)
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333201007962
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 august 2020 kl. 15:44, og har været vist 162 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider