Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Oscar Vårby

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 9 år 
 151 cm
 Gul
Søgt om optagelse i sportsstambogen i 2020 for dressur resultater.
149 cm i stang målt ved kåring med sko, men jeg måler ham dog til 151-152. Han er ikke DRF målt.
Bliver 9 år her i år 2020.
Kåret med: 8798 77 787 og 8 i helhed i 2016 - fremstår dog væsentlig bedre nu både mht fundament og gangarter samt muskelsætning og har siden kåringen vundet Vilhelmsborg vallakskue ved Fjordhesten Danmark i 2016 hvor han blev årets showvallak, og senest blevet Dagens Bedste vallak på tværs af alle alders grupper til skue ved Fjordhesten ØST i 2019 hvor særligt hans trav blev fremhævet. Man har muligheden for at fremstille til medalje kåring, da Oscar har opnået 8 i helhed ved sin kåring.
Oscar gik 6 års championater ved Fjordhesten Danmark og opnåede en 3 plads.
Oscar er en fremadgående og dejlig vallak med gangarter over middel. Han går pt dressur på LA4 niveau for hest til stævner og kan alle øvelser op til MB0 - galop changement er dog ikke trænet et stykke tid og skal genopfriskes, men er indlært. Oscar har flere placeringer i dressur og leverer altid et stabilt godt program.
I spring går Oscar 70-80 til stævner pt og går bane hjemme på mellem 80-110. Oscar kan gå på hesteafstande i dobbeltspring hvis man rider frisk til, men han er også lydig nok til at kunne samles meget op til at lægge 3 galop spring ind.

Oscar har startet Subaru cup for hest (military på bane som går i 80 cm med grøft og vandforhindring samt banket), startet og vundet indendørs terræn stævner i 60 og 80 for hest. Ligeledes har Oscar startet military stævner og vundet dressuren og banespringningen. Oscar kan med lethed holde ideal tiden for hest, hvis han er i form.
Oscar har deltaget til agility ved Fjordhesten øst flere år i træk og har et enkelt år vundet sin klasse, men dette er dog ikke hans bedste disciplin. Oscar har startet flere jagter i 80-90 cm niveau og bliver her lidt frisk i feltet, men springer med glæde og overskud. Oscar har også deltaget i distance og holder ideal tiden for hest.

Oscar kan rides ud på tur alene og med andre. Han har ingen unoder i boks eller på staldgang. Kan klippes med maskine og hjælper selv med at løfte forben til at klippe bringe. Oscar går lige i trailer og står pænt under kørsel uden at stresse op. Oscar kan stå i traileren til stævne mellem klasserne uden problemer. Oscar kan også køre med andre heste uden problemer, selv heste han ikke kender. Han er nem i al håndtering og kan håndteres af alle.
Han er 90% trafik sikker - han kan godt blive utryg ved meget tung trafik men er ikke bange for almindelig biler O.l.
Oscar kan godt gå lidt hårdt på og blive stærk i perioder, specielt hvis han har haft mange fridage efter hinanden, så er han frisk. Oscar fungerer derfor bedst ved at blive motioneret på daglig basis. Oscar er en frisk hest og en vågen hest og kan godt blive forskrækket, men løber ikke så man ikke kan stoppe ham. Han kan rides af børn, hvis barnet ikke er nybegynder og bliver redet periodevis af min datter på 8 år, men jeg vil ikke anbefale at sætte nybegyndere op og ride ham generelt.
Oscar er ikke egnet til kørsel.
Oscar er passet med vaccinationer årligt, tandrasp og smed fast hver 6 uge. Oscar går med 4 sko og kan ikke gå uden. Oscar er forsikret hos Agria med Liv, uanvendelighed og sygdom, forsikringen kan overtages og koster 2800kr om året. Kan tåle at gå på græs hvis han ikke er overvægtig og bliver motioneret jævnligt.

Jeg sælger Oscar da jeg ønsker at satse mere på min varmblodhest og tiden ikke er til to heste.

Salg har været en sindsyg svær beslutning der har været lang tid undervejs, jeg forbeholder mig derfor retten til selv at vælge mellem købere og jeg ønsker kun SERIØSE henvendelser.

Mange flere billeder og videoer kan ses på vores facebook side Riding And Driving Team Simonsen.

Pris 45.000 kr uden udstyr. Udstyr kan tilkøbes for merpris. Sælges ikke på afbetaling og lånes ikke ud.
 
 

[Salg] Fantastisk godt gående Fjordhest sælges

Privat salg.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: FJV 16002
208333FJ1100687
F:
EFJH 667
(FJ DK)
M: Fleurette
EFJ 9115
(FJ DK)
MF:
FJH 651
(FJ DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 13 februar 2020 kl. 12:40, og har været vist 1996 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider