Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pegasus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 19 år 
 170 cm
 Brun
Da min søde part desværre ikke længere har den fornødne tid til fortsat at have part, søger jeg en ny part til min hest Pegasus 1 gang om ugen.

Pegasus er et rigtig nussehoved, der elsker at blive kælet og hygget om. Vi rider turer og lettere dressur, samtidig med at jeg har stort fokus på at ride/styre med hele kroppen - hvorfor vi også af og til rider i cordeo. Det er rigtig vigtigt for mig at dine ambitioner og ønsker stemmer overens med dette, hvilket betyder, at Pegasus ikke vil være hesten, du skal springe på eller kan starte stævner på.
Under ridning er Pegasus utrolig opmærksom på sin rytter og gør altid sit bedste for at tilfredsstille sin rytter. Samtidig kan han godt lide at prøve sin rytter af og teste grænser, og derfor er det vigtigt, at du formår at sætte dig i respekt uden at overdominere. Vigtigst af alt vil jeg fremhæve, at Pegasus har det bedste sind, og derfor kan man regne med ham. Han løber ikke på tur eller laver andre spilopper, hvilket gør ham til en fornøjelse på tur. Han er i det hele taget meget velopdragen og rolig af sind.

Pegasus står opstaldet i en dejlig løsdrift på Dragør, som ligger klods op ad kongelundsskoven. Der er derfor rigtig gode turmuligheder, og jeg ser rigtig gerne, at min kommende part er ligeså vild med at ride ture, som Pegasus er. Der er udendørs ridebane på stedet, stald, foderrum, men der er hverken varme eller ridehus, så du skal være frisk på at alt foregår udendørs, og at man grundet vejret en gang i mellem ikke kan ride på banen.

Det er utrolig vigtigt for mig at finde den rette part til Pegasus, og derfor må du meget gerne skrive en beskrivelse af dig selv, såfremt du er interesseret i at få part. Og du skal endelig skrive, hvis du har nogen spørgsmål :-)
 
 
 
 

[Part] Skøn godmodig vallak søger skovturspart i Dragør

Sød og rolig part på mindst 18 år med har flere års erfaring søges.
 
 
ID: HST 164467
Dressur: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 07 oktober 2022 kl. 21:22, og har været vist 6940 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider