Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Clon Lucky

Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 15 år 
 153 cm
 Broget
Lucky er en lille (153 cm) frisk og arbejdsvillig hest, som jeg grundet en skade desværre ikke selv kan få motionerert så meget som jeg burde de næste 3-6 måneder og derfor søger en hel- eller halv-part til - og selv efter at jeg er tilbage i sadlen vil der stadig være mulighed for at fortsætte som halvpart. Lucky kan lidt af det hele: Let dressur (grundridningen er på plads og han "vender rigtigt"), let spring (han synes det er sjovt men er mere entusiastisk end forsigtig), skovture (hvor han for det meste er sød, men altså godt kan finde på at hoppe til siden - og så er han HURTIG), og så polo som jeg selv spiller på ham (så han kan rides på en hånd, og har klart mest styrke i galoppen). Han står i en lille stald ved Sperrestrup uden for Ølstykke, hvortil der desværre ikke går offentlig transport (Ølstykke Station er 4 km væk). Der er en udendørs bane på 20x60, et 20x40 ridehus og super gode turmuligheder lige uden for stalddøren. Man skal selv muge ud, men ellers er der fuldpas.Der er mulighed for dressurundervisning på stedet.

Lucky elsker at bestille noget og at blive udfordret, ikke mndst mentalt. Så der er masser af muligheder for videreudvikling inden for det man selv har interesse i. Han er jo en lille fyr, så hvis man er vant til store gangmaskiner føles han nok som en pony - men han er taktfast og der kan godt rides lidt gang i ham hvis man er til dressur, og vil arbejde videre med at lære ham diverse øvelser. Men let springning er også en mulighed (der er lidt springmateriale på stedet som man kan sætte op om søndagen - og ellers hvis man er der alene), samt turridning, jordarbejde, horsemanship eller hvad man ellers er interesseret i.
 
 
 
 

[Part] Hel/halvpart til lille allround hest

Da Lucky er en vågen lille fyr, skal du ikke være begynder eller alt for nervøst anlagt - ikke at der er noget ondt i ham, men han kan godt se spøgelser og være lidt fræk. Men ellers kan du ride ham som helpart hvis du har tid og lyst til det, eller som halvpart hvor jeg evt selv paser ham nogen dage om ugen og motionerer ham fra jorden. Er du en dygtig rytter der kan lære ham noget behøver det ikke at koste noget særligt - det vigtige for mig er at han bliver passet og aktiveret af en jeg kan stole på.

Beklager billledet som måske ikke er super informativt for de fleste - jeg har åbenbart kun billeder af ham under rytter hvor jeg spiller polo :)
 
 
ID: HST 164380
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 24 oktober 2019 kl. 16:33, og har været vist 1435 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider