Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laban Act

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Traver  
 Vallak
 21 år 
 156 cm
 Brun
Sød og kærlig Vallak sælges!

Laban Act er en 16 årig vallak på ca. 156 cm høj, med en fantastisk personlighed. Han sælges til godt blivende og hestekyndigt hjem!

Laban er travhest, med rødt pas. Jeg fik Laban for ca. 7år siden, hvor jeg brugte ham som selskabs hest, hjemme ved mig selv. For 2-3 år siden besluttede jeg mig for at tilride ham, og jeg fandt ud af at han virkelig elskede at blive brugt. Til at starte med brugte jeg ham bare som tur hest, let spring og let dressur. For ca. 4 måneder siden flyttede jeg ham til en anden stald, og efter det er alting blevet lidt mere seriøst. Vi er begyndt at få undervisning og det går forrygende - Han har rykket sig utroligt meget på super kort tid. Han er en meget lærenem hest. Han går stabilt til bidet i skridt og trav, hvor det er vigtigt at fremhæve han supper flotte trav. Galoppen mangler stadigvæk lidt før den er helt i top - han forstår dog fint et galopanspring, men bliver hurtigt meget fremad gående.

Laban er en hest der elsker at blive nusset og reddet, men han kræver en rutineret rytter (evt. gerne en der har redet travheste før). Der er intet ondt i ham, men han skal guidedes meget og han er en stærk hest, derfor er han ikke den ideelle første gangs ridehest for et barn! Dog er han super god til børn på staldgangen! Han er en meget forsigtig hest, og han knytter sig meget til sin rytter. Dette tager dog lidt tid, men når han først stoler på dig, har du en ven for livet, som vil gøre alt for dig.

Laban er lidt speciel at læsse, men når man først har lært, hvordan man skal gøre, tager det ikke længere tid end en hver anden hest, og han står stille i traileren.

Laban har rødt pas, han er passet med alt; vaccination, tandlæge og smed (står uden sko). Laban bliver ikke dum ved at stå stille, men han er generelt en hest med meget energi.

HJEM FØR PRIS!
Laban er en vigtig hest for mig, derfor vil han også kun blive solgt til den helt rigtige. Derfor forbeholder jeg mig retten til at vælge mellem evt. købere. INGEN udlån!

Laban kan prøves ved Branderup i Sønderjylland.

Så mangler du en hest med masser af personlighed eller ønsker mere information så skriv eller ring til mig.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208334200300530
F: Why Not (US)
M: Bertha Act
MF: Ride The Wave (US)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 april 2019 kl. 18:52, og har været vist 1765 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider