Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Romano Empex

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 8 år 
 169 cm
 Rød
Romano er en skøn vallak med 3 fine gangarter der desværre ikke alderssvarende uddannet men vi er på vej! Han er redet i dressur, har startet 3 stævner og er indsprunget samt er vandt til at blive redet i skoven. Romano er en opmærksom hest som det må forventes af en varmblod i hans alder, men ikke dum eller fjollet på nogen måde og kan rides på på bane og i terræn alene.

Han lider desværre af mild gjordkrampe som dog kun viser sig lige til start og som kan afhjælpes ved enten at trave ham et par runder i longe eller at skridte ham varm til fods i 5min.
 
 
 
 

[Part] Part søges

Jeg må desværre erkende at tiden ikke er der til at få redet min skønne vallak nok og derfor søger vi en part der har lyst til at ride 2-3 dage om ugen.

Vi søger en voksen rutineret part som minimum har sin grundridning på plads og ikke er en ængstelig rytter, ikke at Romano er en vildbasse men han er en ung hest der godt kan stille spørgsmålstegn ved om man nu alligevel mener at han skal lave noget.

Jeg ser gerne at du modtager undervisning min. en gang om måneden og derudover er du velkommen til at springe og ride tur. Vi ønsker os en seriøs makker som har lyst til at hjælpe med træningen og til at gøre Romano mere stabil i dressuren og skulle lysten være der er du meget velkommen til at tage ham med til stævner og kurser, jeg kører gerne i det omfang min tidsplanen tillader. (Han er super nem at læsse og kører med)

Romano står opstaldet i Ølstykke/Sperrestrup med veldrænet 20x60 bane og ridehus hos naboen, hvor der også er en del springaktivitet. Der skal muges pille boks de dage man har ham og det er en fordel med bil, da der ellers er en god travetur til nærmeste station og ellers en cykel til og fra Egedal eller Ølstykke station.

Parten koster 500,- om måneden.

Kunne det være noget for dig eller har du nogle spørgsmål så ring eller skriv.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW1201200
F:
DE433330690004
(OLD DEU)
M: Robiola
208333DW0405157
(DV DK)
MF:
DVH 576
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 29 august 2019 kl. 21:03, og har været vist 3404 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider