Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Larka

Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Hingst
 9 år 
 150 cm
 Mørk skimmel
Først og fremmest: Larka er hingst. Men han er så meget mere end det. Han er typen, som falder i søvn på staldgangen, vrinsker godmorgen hver eneste morgen, elsker at blive kløet og masseret, og som gerne viser præcis, hvor det er rigtig godt. Han er afslappet, cool og fornuftig, nem at håndtere i det fleste situationer. Han er arbejdsvillig, men ikke typen som løber fra én. Han er en pleaser, som gerne vil gøre alt det rigtige, men som stadig har brug for en erfaren rytter til at vise ham vejen. Han er ganske enkelt nem at holde af.

Jeg har haft ham i halvandet år og bruger ham primært til distanceridning, hvor han er på vej til 160 km klasser. Han er grunduddannet i dressur og ligger stabilt fortil og kan sine sidebevægelser. Han har klart potentiale her og forbedrer sig under hver undervisningslektion.

Larka er knap 8 år, 150 cm, hingst, blanding af engelsk fuldblod, araber og estisk pony. Han er opstaldet i Århus N mellem Skejby og Tilst. På stedet er der ridehus, flere udendørsbaner og gode turmuligheder.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 23300111A152022
105SF37
F:
GER00001254
M: Madonna
RP 035
MF:
EST 8 850 95
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 september 2019 kl. 10:03, og har været vist 3042 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider