Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Langagers Shiraz

Billede
Billede
Billede
 Holstener  
 Vallak
 16 år 
 175 cm
 Sort
Jeg må desværre erkende med mit studie som kræver meget tid og arbejde ved siden af , så har jeg ikke samme tid og rum til at få motioneret min skønne vallak . Han hedder Langagers Shiraz og er en smuk og dejlig DV vallak fra 08. Han er 175. Han er sød og kærlig , men er lidt frygtsom af og til og kan godt ?se spøgelser? ikke voldsomt når han bliver holdt igang . Han er nem fra jorden og et kæmpe nussehoved . Han har været brugt til både spring og dressur og gået lidt stævner men længe siden . Han er passet med smed og dyrlæge . Og kan læsses i trailer.

Jeg vil ikke sælge ham da jeg kommer ud til ham dagligt og ordne hans boks mm . Jeg søger en part som vil ride ham for mig når det passer ind , helst gerne flere gange i ugen . Du skal være rutineret og have interesse i både spring og dressur . Det eneste jeg kræver af dig er at du er stabil og god ved ham, at du selv kan komme ud til ham og at han bliver redet og passet . Jeg sørger for alt andet ?? Han står opstaldet på Djursland ved Kolind . Han har rødt pas .
 
 
 
 

[Part] Søger rytter til min DV vallak

At du som i annoncen står beskrevet du skal være stabil , god ved min hest og passe ham de dage du har ham / rider ham er han som din egen . At du udvikler dig sammen med ham .
 
 
ID: HST 163749
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 14 november 2018 kl. 18:11, og har været vist 1240 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider