Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Friis' Rex-Ona

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Hoppe
 16 år 
 161 cm
 Plettet
Rexona købte jeg som rå ifolet 4 års hoppe, direkte af avler. Da jeg fik hende hjem troede jeg ikke i min vildeste fantasi, jeg nogensinde skulle få en omgængelig hest ud af hende. Men med kærlighed og tålmodighedstræning (og stædighed) tog vi én dag ad gangen, og vi fandt tilliden hos hinanden. Jeg har aldrig tilredet en nemmere hest end Rexona.

Hun er en rolig og arbejdsom men også lidt varm dame. Hun er atypisk knabstrupper temperamentsmæssigt, men jeg tror også på det er det der får os fremad i vores ridekarriere. hun er en smart lovende lille hest.

Rexona er i skrivende stund i rivende udvikling gangartsmæssigt, hun har vist os kvaliteter i især traven som jeg ikke havde troet jeg kunne finde frem. Jeg begynder nu at tro på, vi godt kan nå at få vores m-debut inden vores ridekarriere er ovre.

Rexona har haft mange pauser, da jeg ikke har villet gå af med hende når økonomien har været streng. Hun har derudover haft en lammelse i den ene side i 2015 efter Landsskuet, det nærmeste begreb vi selv kan komme på er Hammelschwanz. Hun kom sig, og hvis nogen har haft en lignende sag, kontakt mi dag gerne.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: KNN 2521
208333KN0802416
F:
KNN 197
(KN DK)
M: Mira
KNN 2194
(KN DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 21 februar 2018 kl. 09:59, og har været vist 209 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider