Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kalbygård's Ronja

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 15 år 
 143 cm
 Rød
Kalbygårds Ronja er en super smuk, veluddannet og alsidig hoppe på 8 år og 143 cm. Ronja har et helt fantastisk og kærligt gemyt og er den perfekte børnepony. Hun knytter sig meget til sin rytter og kan stå og nusse på staldgangen i timevis. Hun er 100% trafikvant og elsker en tur i skoven, både alene og sammen med andre. Hun kan klippes, vaskes og skoes (går med forsko) uden problemer og er vant til at blive læsset i trailer.

Hos os er Ronja blevet brugt alsidigt til både dressur, spring og tur-/hyggeridning. Hun har tre skønne gangarter langt over middel og er dejlig nem og blød at arbejde med i dressuren. Hun har potentialet til at gå hele vejen, hvis man ønsker videreuddanne hende fra hendes nuværende LB-niveau og bruge hende til dressurstævner. Ronjas far og helsøster går begge de højeste klasser i ponydressuren. Ronja giver masser af gode ture på springbanen, men kan godt være opmærksom/forsigtig og kræver derfor en bestemt rytter, der viser hende vejen og forstår at ride hende frem for hjælperne.

Hun har masser af stævneerfaring på både klub- og distriktsplan, så hun er vant til at komme med i byen og opfører sig altid pænt.

Ronja rides og håndteres pt. af 11-årig pige, men passer til alle aldre. Hun sælges dog kun til rytter med grundridningen på plads og hestekyndig forældreopbakning. Vi forbeholder os ret til at vælge mellem evt. købere. 
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: RSDH 564
208333SP0903851
SDH 564
F:
ESPH 174
(SP DK)
M: Røgild's Pricilla
SDH 337
(SP DK)
MF:
SPH 123
(SP DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 22 marts 2018 kl. 13:38, og har været vist 2607 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider