Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skovsmoses+Tornado+II

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 174 cm
 Rød
Min store guldklump, Tornado, søger en part. Jeg søger en samarbejdspartner, sparringspartner og en god "kollega", som har samme mål for ham som jeg har.

Tornado er en 6 årig vallak på 174 cm. Han er let ridelig, og utrolig samarbejdsvillig, han hungrer efter at gøre det rigtige, men har også sin egen mening og vilje. Desuden kan han være let antændelig, men falder også hurtigt ned igen. Han løber dog ingen steder, ej heller hvis han ser syner.

Tornado er opstaldet i Borup på et sted hvor der er ridebane, ridehus og fuldpas. Kommende part skal kun ride, og hygge om min guldklump. (Dog, hvis der ikke er muget når man kommer, så forventer jeg selvfølgelig, at man gør det før han kommer ind.)
 
 
 
 

[Part] Dressurpart søges

Mine forventninger til dig er, at du er 18+. Jeg ser gerne, at du har mulighed for bil, da offentligt transport ikke er så nemt. Desuden forventer jeg, at du har erfaring med dressuren, da jeg ikke har interesse i at sænke hans udvikling yderligere.

Jeg forventer, at du er interesseret i have et godt samarbejde med mig, og påtage dig det fulde ansvar for Tornado de dage du har ham. Tornado har gode gener med sig, og derfor har jeg selvfølgelig interesse i, at se hvor det kan bære hen - måske du har det samme?

Min tanke er 2-3 gange ugentligt, og parten står for at betale hans sko (for sko kun), og jeg holder selvfølgelig alle andre udgifter.

Ved interesse, så send mig en besked, og så kan vi tage den derfra.
På forhånd tak.
Tornado & Jeanne.
 
 
ID: HST 162968
F: L'espoir
DE443434673006
MF: Michellino
9130370
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 28 december 2017 kl. 12:10, og har været vist 1958 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider