Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Egevangens Kamille

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 170 cm
 Mørkebrun
Kamille er en ung dame der lige er rundet de 8 år, hun er alderssvarende uddannet men er stadigvæk ?under uddannelse? har fine blodlinjer såsom ask og blue horse.
Hun er dansk varmblod 170 i stangmål.

Rider pt på LB niveau med strækninger til LA i dressur, og LC -LB niveau i spring til konkurrencer men på træningsplan LA.
Har fine gangarter, stort flow og lange ben som gir en en rummelig gang og Holding
 
 
 
 

[Part] Part søges til Ung dame

jeg søger med lys og lygte efter en ny til min højt elskede baby pr D.1/7 eller snarest Muligt!

Om damen:
Kamille er en dansk varmblod som lige er rundet de 8 år, så hun er stadigvæk ung og ?under uddannelse? hun er 170 cm i stang, hun er efter krake ask og har fine blodlinjer fra blue horse på den anden side af familien også.
Kamille er en hoppe og det kan mærkes i daglig tale hun har sine specielle særheder og denne skal man kende og arbejde sig med for at kunne være det rette match. Kamille går i træning pt LB - og kan strække sig til nogle enkelte LA øvelser, har startet til og med LB2 med mig i april mdr 2018 som hun gik til 66%, kan komme endnu længere med rette træning, i spring springer hun LC - LB i konkurrencer, til træning rides der op til LA højder.
Kamille er som sagt ung og MANGE ting kan være farligt selv ting som er set 10.000 gange før dette kan være en udfordring ved f.eks. Tur eller nogle gange bare normal træning derfor er det vigtigt at støtte kamille og være med hende og ikke imod hende. Derfor er hub ikke helt tur eller trakfik vant men dette arbejdes meget på.
Kamille har gået et par stævner mest med mig men også lidt med nuværende part som er gået til UG de fleste af gangene. Kamille kan også nogle få tricks og er super dygtig til HMS også da dette blir brugt meget for at opnå hendes sind og behov.

Om dig/parten og mine krav:
-Jeg ser gerne du er 18 år og derover da kamille kan være en mundfuld. 17 år går også hvis du er rutineret
- Kan være fleksibel ved at kunne tage kamille hvis der opstår sygdom, ferier eller byt af dage hvis jeg f.eks skal noget eller modsat.
- Du har kamille 2 gange den ene uge og 4 gange den anden uge dvs. Anden uge har du hende weekenden med udover dine to faste dage..
- Parten er PRIMÆRT dressur og skov tur da jeg selv står for springningen og forholder mig helst sådan hvis der skal springes på nogle tidspunkter blir det KUN at jeg selv er til stede og kan kigge med til spring træningen , løsspring må du også gerne samt terrræn spring er du også velkommen til uden min tilstedeværelse.
- Du skal få undervisning af en tilknyttet underviser som jeg har til kamille det første stykke tid for st kunne lære hende at kende, derefter er det valgfrit om man vil fortsætte hos underviser.
- Du er mere end velkommen til at starte dressur stævner også udenbys trailer og kørsel blir intet problem st arrangere. Medmindre jeg skal skal starte.
- Du skal som rytter have erfaring med ungheste og ikke være nybegynder eller direkte fra rideskole, da kamille skal udvikle sig og ikke omvendt.
- Du skal behandle kamille og mit udstyr med respekt og som din/dit egen de dage du har hende.
- Parten ville koste ca. 900,- pr mdr D.1 dette tager vi til den tid.

Om stedet vi står:
Stedet er i Hvidovre som hedder stevnsbogård hestepension, dette er fuldpas, så du skal IKKE muge, eller lukke ind og ind fra fold (kun weekender skal du lukke ind fra fold i vinterperioden de dage man har hende)
Sommeren står Hestene på døgn græs så her tager vi bare ind når de skal rides og ned på græs folden igen.
Vi har eget lille ridehus 2 udendørs baner, lingeriets rotunde.
Ridehuset kan være lille at ride i, men der kan tilkøbes ridehus kort til rideskolens baner og store ridehus ved siden af er dette et ønske skal vi ejer og part splejse om det.
Vi har vest skoven som nabo ca. 10 min skridt derfra og Brøndby stranden ca 20 - 25 min skridt.
Mad sørger stedet for men kamille får ekstra ved siden af som du skal give hende efter endt ridning.
Man skal betale 150,- om året for medlems skab af klubben. Selve stedet er meget socialt anlagt så det er rig mulighed for at sparre med sndre ryttere, ride sammen eller bare snakke sammen ?

Hvis kamille og udfordringerne lyder noget for dig, så smid mig en besked så snakker vi nærmere ?
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1004470
F:   Link
DVH 889
(DV DK)
M: Trine
9405863
(DV DK)
MF:   Link
OLH 663
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 17 juni 2018 kl. 15:33, og har været vist 3462 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider