Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Leonardo Dicaprio

Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Anden særlig race
 Vallak
 17 år 
 159 cm
 Broget
Leonardo Dicaprio (i daglig tale kaldet Leo) udbydes nu til salg, idet ejer ikke føler at tiden til hest er der, pga sine studier. Derfor er han opstaldet hos ejers underviser, som ligeledes er kontaktperson.

Leo er en omgængelig og glad dreng på 10 år, 159 i stang og en blanding mellem Pinto og Knabstrupper. Han bruges primært til dressur, hvor han til dagligt træner øvelser op til M niveau. Blandt andet kan nævnes at vi pt træner på traversader, versader og changementer, hvilket han viser fin udvikling i.
Leo kan også springe både stabilt og højt, og vil det rigtig gerne, dog har det aldrig været rytters interesse på mere end et hyggeplan.

Leo sælges ikke til hvem som helst, idet han godt kan være lidt usikker på sig selv til tider. Han er bestemt ikke bange for noget, men kan f.eks godt blive ængstelig hvis han er i ridehus alene, hvor nogen udenfor kalder. Så er det nødvendigt at rytter er bestemt, og kan ride videre og fortælle ham at det hele nok skal gå. Han er generelt både sød og nem, både i ridning og håndtering, men han er ikke for nybegyndere. Kontakt mig for mere info.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200710659
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 08 december 2017 kl. 13:12, og har været vist 2196 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider