Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Southforks Bam-Bam

Billede
Video
 New Forest  
 Vallak
 17 år 
 152 cm
 Brun
Jeg søger ved denne annonce at finde den næste ejer til Bambam. Bambam mistede sin mor som kun 1 døgn gammel. Det du får, er en helt unik hest. Han knytter sig meget villigt til sit menneske, der får du en masse foræret som normalt koster rigtig meget arbejde at opnå. Men samtidig er han en hest, der kræver indlevelse og følsomhed, tryghed og klarhed, finesse og psykologisk skarphed. Det gælder jo for alle heste, men i højere grad for Bambam, som dog har gennemgået en meget positiv udvikling. Sæt dig ikke for høje mål med ham, men vær imponeret over den han er, og nyd tiden med denne smukke og intelligente hest. Du skal have nok forstand på heste til at du ikke misforstår hans adfærd, og så du besvarer ham opmærksomt og korrekt. Ellers bliver han en farlig og ulykkelig hest. Men har du det der skal til, så vil du kunne lære utrolig meget af Bambam.

Bambam levede de første fem år af sit liv på den gård, hvor han blev født, sammen med andre heste. Her manglede han ikke noget, bortset fra selvfølgelig sin mor. Herefter overtog jeg ham. Jeg har arbejdet idealistisk og tålmodigt med ham, som engageret amatør. Mine inspirationskilder har været "blød" horsemanship. Stolpe op og stolpe ned. Her i 2017 har min datter arbejdet med ham under supervision af Finn Christensen. Bambam er i rivende udvikling.

Fysisk set lader det sig ikke skjule, at han har en virkelig god stamtavle. Faren Sirius Hippos har kun avlet eliteponyer, og var kåret 9978997899998. Morfar Park's Tambour var 9988888889.
Bambam er dog blevet pænt større end dem, og ligner mere en større hest end en New Forest. Bambam har aldrig fejlet noget, og har en glimrende fysik. Løs forpart og smidig, dog kan balancen forbedres hvilket vil give en bedre galop.

Passet med ormekur, vaccine og tandpleje. Går uden sko.

Vi har kun redet ham lidt, og har ikke brugt sadel - hvorfor hans ryg heller ikke er ødelagt. Heller ikke bid.

Jeg sætter Bambam til salg, fordi mit liv er kommet ind i en ny fase, og min hesteinteresse er aftagende. Bambam har fyldt utrolig meget i mit liv, og jeg vil kun kunne lade ham gå videre, hvis der dukker nogen op, som kan overbevise mig om, at Bambam vil være i gode hænder.

Et perfekt liv for Bambam vil være i stabile rammer med løsdrift og gode hestekammerater, og lidt banetræning i dressur, hvor man stiller krav til ham. Bambam er en hest der bevæger sig meget, men han har også en indadvendt perfektionistisk side og lærer hurtigt. Han viser interesse for spring, men det har vi ikke dyrket. Og så elsker han at komme ud og gå en tur. Bambam i balance er rolig, samarbejdsvillig og i godt humør. Kontakter dig når du går på folden, for at snakke med dig eller for at få en lektion i god opførsel.


 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333NF0704627
F: Sirius Hippos   Link
NFHR 120 DK NF
M: Langmarksgaards Yin
9700035 DK NF
MF: Park's Tambour
NFHR-E 99 DK NF
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 08 januar 2018 kl. 18:47, og har været vist 9715 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider