Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nyøstergaards Malou

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 158 cm
 Brun
Malou er en dejlig hoppe med et stort uudnyttet potentiale særligt inden for spring. Hun er ikke en begynder eller førstegangshest, men kræver en rutineret rytter, der har tiden og lysten til at arbejde med hende. Hun har gode gangarter, hvor særligt hendes skridt er god.
Malou har gået et par enkelte D-stævner. I dressur har hun gået LA1 til lidt over 65%. I spring har hun gået LF og LE, primært med 0-runder, og en enkelt 3. plads. Hendes potentiale og lyst ligger klart inden for spring, og med den rette rytter, kan der komme en rigtig god springhest ud af hende. Hun har derudover gået 2 jagter, hvilket hun også har et stort potentiale inden for.

Malou har generelt et højt energiniveau, som betyder, at hun skal have en rutineret rytter, der kan bevare roen, når tingene bliver lidt for meget. Det gælder både under ridningen, men også når hun skal læsses og klippes.
Hendes høje energiniveau betyder også, at hun er en hest, der ikke trives med at stå stille for mange dage ad gangen, eller at ride dressur 7 dage om ugen. Hun trives bedst med masser af fold tid og afvekslende træning.

Hun er blevet arbejdet en del med fra jorden, hvilket hun tager rigtig godt imod, og nyder rigtig meget. Hun har også altid vist stor interesse for andre føl, og hendes væsen ville gøre hende til en rigtig god følhoppe.

Hun er blevet passet med smed, dyrlæge og tandrasp, og hun har aldrig fejlet noget. Nem at fodre på og nem at holde huld på.

Hun sælges udelukkende pga. ejers manglende tid, efter der er kommet børn til verden.

Hun har været lånt ud det seneste halvandet år, og hun kan derfor ses og prøves i Skive.

Hjem før pris!


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200705420
F:
EPIH 59
M: Manja Bregnør
9401880
MF:
DVE 250
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 16 april 2019 kl. 06:19, og har været vist 6690 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider