Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coriana

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Hoppe
 21 år 
 167 cm
 Rød
Coriana er min nye avlshoppe, som jeg hentede d. 14. juni 2017. Hun har tidligere fået et føl som 4 års og er hentet hjem fra Tyskland, hvor sælger havde hende i ridning i den salgsstald, hvor hun arbejdede, men hun faldt pladask for hendes skønne sind, så hun købte hende og tog hende med til Danmark.

Desværre fik hun en gaffelbåndsskade i maj 2016, som satte en stopper for karrieren og hun har efterfølgende gået på græs for at give benet ro. Fredagen før jeg køber hende, var Peter Sommer ude og scanne hendes ben og han mente umiddelbart hun nok skulle blive ridehest igen, så det var bare at gå igang med genoptræning! Så det er jo super gode nyheder, selvom hun primært skal være avlshoppe hos mig :-)

Lige pt er hun på Højelse Dyreklinik og blive insemineret med palomino-hingsten Richelieu's Fièvre d'Or, så jeg håber på mit drømmepalominoføl med både spring- og dressurblod <3
 
 
 
 

[Part] Part som var det din egen hest!

Part søges til to dejlige hopper i 4050, Skuldelev. <3

Celica:
Celica er en Dansk Varmblod/Welsh buckskinhoppe på knap 3,5 år, som jeg langsomt er igang med ryttertilvænningen af. Hun er verdens mest cooleste hest, der er intet, der kan gøre hende bange. Hun måler pt ca 157 cm, jeg forventer hun bliver ca 160-162 cm. Jeg har haft hende siden hun var 2 år og derfor selv stået for alt vedrørende ryttertilvænning og generelt er hun super god i hovedet og hun ELSKER at lære noget, at blive brugt. Jeg har hende tit med som håndhest på tur med min store vallak, hvilket hun elsker og hun er iskold overfor biler, lastbiler, køer, store mejetærskere osv - dvs 110% trafiksikker. Hun er en hoppe med sine egne meninger om tingene, så det er vigtigt at du hviler i dig selv og er hendes leder, viser hende vejen på en rolig måde. Jeg forestiller mig, at du sætter pris på godt jordarbejde, om det så er klikkertræning (hvilket hun er trænet i iforvejen), ProPrio, akademisk/klassisk eller andet form for jordarbejde, gode gåture eller andet - det kommer 10 gange tilbage til dig, hun er en meget kærlig hoppe, som elsker opmærksomheden. Pt bliver hun skridtet på 1 gang om ugen en gang ned af vejen og hjem igen. Hun vokser meget i øjeblikket og derfor forestiller jeg mig ikke den egentlige tilridning går igang før en gang i det nye år. Her er du selvfølgelig velkommen til at være en aktiv medspiller i tilridningen alt efter dine ridekundskaber og det er med tiden en mulighed at starte stævner, ride i skoven osv, jeg har både bil og trailer, så vi sagtens kan ride sammen i skoven.

Coriana:
Coriana er en varmblodshoppe på 14 år og 167 cm, som jeg søger en dressur- og turpart på. Coriana har tidligere har stået med en gaffelbåndsskade fra maj 2016 - dog er hun netop blevet "godkendt" af Peter Sommer til at starte genoptræningen. Coriana er en super sød og kærlig hoppe, som kræver en rolig, men bestemt hånd. Hun er super cool i alle henseender og elsker opmærksomheden og at blive nusset omkring. Hun er en frisk og opmærksom hest til den rutinerede rytter. Dog skal hun genoptrænes først, hvilket jeg selvfølgelig også er en del af, pt er vi oppe og skridte 10 min ad gangen. Hun burde være fuldt genoptrænet indenfor 5 måneder. Pga hendes tidligere skade skal man være opmærksom på at Coriana ikke skal være toptunet stævnehest igen, hun har aftjent sin værnepligt på det punkt og hun skal heller ikke springes på. Vedligeholdende motionsdressur er bestemt realistisk i hendes tilfælde. Ligesom med Celica vil jordarbejde også være værdsat :)

Fælles for begge hopper:
Begge hopper er opstaldet i en selvpasserstald i Skuldelev, hvor vi har en lækker 20x60 ridebane med lys på, som man kan ride på året rundt. Vi har en masse lækre marker og veje at ride på og om sommeren rider vi ofte fællesture ned til fjorden og bader med hestene. På stedet står der 8 heste fordelt på 3 ejere - så vi er en lille flok, men som har det fantastisk sammen og mere ro og harmoni finder du nok ikke andre steder.
For begge hopper ønsker jeg en part, der kan komme mindst 2-3 gange om ugen - og meget gerne mere, hvis man ønsker det! De dage man har, skal man muge (de står på træpiller, så det tager max 10 min), sætte stråfoder frem og give en masse kærlighed <3 Jeg er selv derude hver aften, så hvis man ønsker lidt selskab mens man er derude, så er jeg der :D

Om dig:
Jeg forestiller mig, du er en voksen part, som har sin grundridning i orden og som er opmærksom på sit eget kropssprog og som hviler i sig selv og dermed er rolig i sin omgang med hestene. Jeg forventer at du passer på mine heste og mit udstyr som var det dit eget, kemi er utrolig vigtig for mig, for det er et samarbejde vi skal have omkring hestene og at du overholder de aftaler, vi laver. Jeg har selv været part i mange år, før jeg fik mine egne heste, så jeg ved hvor vigtigt samarbejdet om hestene er og at man kan være ærlige med hinanden - både det der fungerer og det der ikke fungerer :) Jeg er meget fleksibel ift dagene, om du vil have faste dage eller aftale det løbende, det er helt op til dig. Det er en nødvendighed at du enten har bil (eller måske knallert og bor i nærområdet?), da der ikke er offentlig transport til stedet.
Skriv lidt om dig selv, hvilken af hopperne du er interesseret i, hvad du kan tilbyde ift antal dage, hvad har du tidligere redet på, hvilket niveau etc :)

Jeg ser frem til at høre fra dig :D
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 171-0060-03
040031171006003
F:   Link
DE321210145290
M: Herlinde
27170707-84
MF:
W-1211-HGT
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 02 oktober 2017 kl. 23:41, og har været vist 1607 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider