Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lembckes Felix

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 129 cm
 Broget
Felix er en charmerende og smuk pony. Han er fremadgående, reagerer let for hjælperne. Han er glad for at springe, har med tidligere rytter startet stævner i spring. Vi har haft ham i 1 1/2 år, og det har egentlig været en svær beslutning at sælge ham, da han er en rigtig sød og fin pony, som i det daglige er rolig og håndterer mange ting, på så fin en måde. Vi har haft mange gode oplevelser med ham.
Han kan blive lidt stærk på en springbane, som jeg er overbevist om, kan trænes til det bedre, med den rette grundridning. Vi er nu indstillede på, at det nok ikke er min datter, der skal gøre dette arbejde. Han kræver en let erfaren rytter, som kan vise ham vejen.

Han er nem på staldgang, vant til vandspiltov, nem under klipning og smed. Går uden sko. Han går i trailer uden problemer, er trafiksikker, kan rides på tur alene og sammen med andre. Når han står på boks, vil han helst have selskab af andre i stalden. Han er passet med vaccinationer, ormekur, smed og tandlæge, og har aldrig været halt eller fejlet noget.

Om vinteren har Felix gået i blandet flok. Om foråret når hopperne kommer i brunst går han kun med valakker. Lige nu går han på fold med hoppe og vallak uden problemer.

Felix har været i (dressur) ridning den sidste 1½ måned, hvor han viser god fremgang. Er lærenem og vil gerne.

 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333201006648
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 juni 2017 kl. 05:28, og har været vist 1436 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider