Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tristan

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Anden særlig race
 Vallak
 16 år 
 143 cm
 Rød
Tristan er en skøn og arbejdsvillig pony, som kan lidt af det hele. Han er i besiddelse af 3 gode gangarter, hvor især hans stærke og rummelige galop bør fremhæves. Han er meget lærenem og kan alle ponyøvelser. Tristan elsker at være med ude til stævner, og har været startet til og med PRM på c-plan. Han har opnået utallige placeringer i alt fra LC-LA4 på c-plan, med op til 73%. Han kan rides af de fleste og tilpasser sig rytteren. Se evt. video hvor han rides af 9 årig pige.
Tristan elsker også at springe. Han har løssprunget 140 cm og har sprunget 120 cm i bane med rytter. Han springer med stor lyst og trækker på springene. Er dog kun startet til og med LB** (90 cm) pga. manglende interesse fra rytters side. Har netop gået fejlfrit i 90 cm til Riders Cup.
Tristan har også prøvet lidt military, hvor han viser en kæmpe kapacitet. Han har gået flere 90-100 spring og linjer, de få gange han har prøvet det og han elsker det!
Tristan er sød og nem i daglig omgang. Er vant til at blive redet ved trafikeret vej med både traktorer og lastbiler. Er sød på tur, alene og med andre.
Fantastisk pony til den mindre erfarne rytter som søger en lærepony, eller til rytteren som vil ride de høje klasser - uanset om det er spring, dressur eller military.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200811918
F: Ruska mr. Geoffrey
M: Sascha
MF: Misbi OX
Dressur: S-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 juni 2017 kl. 10:07, og har været vist 3048 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider