Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

pep the badger nita

 Quarter  
 Hoppe
 15 år 
 150 cm
 Brun
Georgie som hun bliver kaldt til daglig er en utrolig mild, sød, rolig og meget omgængelig lille hest. Nem at håndtere i alle øjemed.
Hun er western redet og er fremadgående men stadig rolig og forsigtig, dog har hun lidt svært ved balancen.


 
 
 
 

[Part] stabil Western/tur, kondi/hygge rytter

Jeg søger primært en voksen part 2-3 gange ugentligt, jeg har et meget hektisk skema, så det er meget vigtigt for mig med stabilitet.

Georgie er den sødeste hestepony ;), dog ikke en decideret begynder hest. Jeg søger primært en der vil sørge for hendes kondi bliver holdt ved lige, og vil forkæle hende.
Jeg har derfor ikke de store krav til dine evner, men derimod store krav til lyst og stabilitet.

Geogie er en western hest, og der skal derfor ikke rides dressur på hende. Kan man derimod ikke western, kan vi sagtens omskole dig til husbehov - Og med vi mener jeg både mig og min træner. Dog jeg har som sagt få forventninger til niveau, bare at hendes kondi bliver holdt ved lige, og det i samme stil som jeg selv rider så der ikke kommer signal forvirringer.

Hun kan de basale de ting men er ikke velredet i nogen specifik disciplin, dog modtager jeg selv træning hver uge. Jeg søger en person der vil være med til at vedligeholde og udvikle træningen af hende da jeg selv har meget arbejde.
Alt efter dit niveau kan det godt være jeg sætter et ønske om lidt undervisning af og til.
Turridning bliver også modtaget med kyshånd, og har du mulighed for bil og trailer er du også velkommen til at køre hende til større skove selv.
Hun er nem at ride, kan være mere vågen på tur, men hun er generelt en rolig hest.

Pris ide 800 kr, men det kan vi tale om, overholdelse af aftaler er et absolut must, dog er jeg meget fleksibel med dage osv. Jeg er interesseret i en langvarig part og dette vil blive foretrukket over andre ting, og prisen vil jeg diskutere når den rette er fundet, dette er ikke er derfor ikke det vigtigste.

Hesten står på salsmose ridecenter som er ca 2-3km fra stenløse S-station.

Hvis der er andet du kunne tænke dig at vide så skriv endelig på sms, (jeg glemmer at tjekke herinde så sms er sikrest!)


håber at høre fra jer og god dag ????
glade hilsner Tessa
 
 
ID: HST 162231
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 januar 2019 kl. 20:01, og har været vist 111 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider