Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Naturstalds Calibra

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 13 år 
 148 cm
 Brun
Super temperament, god energi. Terrænspring, TREC, Pony-/ Mounted Games, Agility, Trail, Distance, Jordarbejde, Show, evt. Working Equitation-emne. Kan rides ud alene og læsses af en person, og hun elsker at komme af sted :)
 
 

[Salg] Skøn 1’er t. den utraditionelle

Efter 10 år på hesteryg og 5 dejlige år med Calibra som bedste ven, har min datter taget den svære beslutning at sælge hendes Soul Mate, for at få plads til at prøve noget andet i livet. Calibra er en fantastisk allround pony, der er meget lydig for hjælperne og har massere af god energi!

I de 5 år vi har haft hende har Calibra og Emma reddet mange forskellige discipliner sammen - Spring, Military, Distance, TREC, Ponygames, Mounted Games, Agility, Trail, redet i skoven og i vandet, med konventionelt udstyr, uden udstyr, med bidløs, bomløs, i codeo, med Western signaler osv.

Kunne også være godt emne til ung rytter der kunne tænke sig at træne Working Equitation.

Calibra har været meget ude. Både for at træne og til stævner. Og hun er meget nem og læsse - kan læsses af en person, da hun selv går op. Når hun er ude er hun altid med på legen, og tager som regel rosetter med hjem.
Hun stoler meget på sin rytter/handler - Hvis du er rolig og siger det er ok at gøre noget går hun nærmest gennem ild og vand for dig.

De sidste 2 år har de redet rigtig meget Mounted Games, hvor hun har vist sig og have et stort talent. Det har også gjort at hun har en meget god balance, og gode vendinger. Før det red de også Ponygames - og var med i landsfinalerne 2017.

Hun er en stabil springpony, men er ikke så meget til de højere spring, hvor hun bliver lidt usikker. De har sprunget 1 m i enkeltspring, 90 cm i bane og 80 cm fejlfrit til stævne. Hun er til gengæld meget sikker på 70 cm, hvor hun både kan springe med små vendinger og faste forhindringer.

Hun er fantastisk at have med på tur, hvor hun både er med på hurtige galopspurter og ture på mere ujævnt terræn. Calibra er lidt af en ”vandhund” - De har ofte taget ture til standen eller fjorden, hvor hun bare går direkte ud i vandet. Hun er trafiksikker og er ikke bange for at hoppe over grøfter eller gå over små broer. Hun har også klaret det fantastisk ved stævner i distance og terrænspring.

Derudover har Emma og Calle (som Calibra bliver kaldt til hverdag) også trænet en god del jordarbejde, hvor hun også har stort potentiale. Hun har stor tillid til sin handler, og går gennem ild og vand for en. Hun kan også både lave spanske skridt, kysse og schenkelvigninger fra jorden, både i mod en og væk fra en. Hun er meget lærenem og vil altid gøre sit allerbedste!

Hun har også redet western, mest med tideligere ejer. Men jeg har brugt mange af de signaler og måden at ride på fra western på hende, hvilket betyder at hun er meget lydig for benene, sædet og stemmen, og at hun kan rides på en hånd.

Dressur har ikke haft den store interesse hverken for rytter eller pony, men hun kan naturligvis det grundlæggende. På det seneste har de trænet en del changementer, schenkelvigninger og hun kan også ride kontragalop. Hun ville være et godt emne til at træne Working Equitation, men hun vil ikke egne sig til kun at ride dressur - Det gider hun ikke.

Hun kunne også være perfekt som førstegangspony, da hun har et meget roligt sind, men også kan vokse med rytteren. Det har hun gjort med Emma og hun gør sit bedste for at tilpasset sig rytterens mål og forventninger. Så længe det ikke bliver for ensformigt - Hun har det bedst med at lave lidt forskelligt ugen igennem, og er virkelig definitionen på en allround pony. Men hun vil sikkert også kunne komme langt i mange discipliner, hvis man ligger sit fokus der!

Færdigmålt til 148 cm. Passet med; vaccination, tjek for orm, beskæring af hove, tandpleje, kiropraktik mv.

Calibra er virkelig en guttermand, og derfor betyder hjemmet virkelig også meget for mig!

Hun står ved Sjølund, syd for Kolding. Hvis du har nogle spørgsmål så skriv endelig - Vi har også massere af video og billeder, hvis der er noget du gerne vil se mere af :)

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200609967
F: Champagne DSP   Link
M: Comika OX
MF: Comissar OX   Link
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
Western: Tilredet
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 14 juli 2019 kl. 15:13, og har været vist 1300 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider