Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elwood Blues

Billede
Video
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 11 år 
 160 cm
 Cremello
Elwood Blues eller Woody som vi kalder ham, er den dejligste cremello dreng med blå øjne, på 3 år. og 4 mdr. Han er lige knap 160 i stg.

Pga. personlige årsager, har jeg brug for en part til ham, der vil være fantastisk, kærlig og bestemt overfor ham, når jeg ikke kan være der, og som vil hjælpe mig med hans uddannelse/tilridning her til forår/sommer?

Vi går mange ture i kapsun og træner miljøtræning, da jeg gerne vil have en skøn tur/distancehest ud af ham. Vi træner også en del på bane, i longe og akademisk fra jorden, da han står opstaldet hvor der undervises i denne rideform?Alt i alt er Woody en dejlig og meget lærenem drengerøv, det stadig har meget at lære, men han vil rigtig gerne?

Krav til dig: Over 18 år. Stille og rolig og gerne en del kendskab til ungheste og tilridning af dem ?Alt skal foregå i Woodys tempo, og han skal guides og lære på den rigtige måde ?Det er meget vigtigt, at der er kemi imellem Woody og dig.
Du skal kunne komme 2-3 gange i ugen og nusse, strigle og træne ham...og måske mere på et tidspunkt. Der vil være enkelte vagter som skal tages mht. fodring mv. men da han står i løsdrift er det ikke så meget.
Woody står opstaldet i Ishøj.
Man kan komme derud med offentlig transport.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig i en PM?
 
 
 
 

[Part] Part søges til min skønne dreng

Parten vil som sagt ikke koste noget, men der vil være noget staldarbejde og fodring jeg har brug for hjælp til, samt jeg vil have at parten selv betaler for undervisning med Woody, hvor han står opstaldet :-)
 
 
Video
ID: HST 162064
F: Highlight's Magic Moment
M: Divinia
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 21 januar 2017 kl. 21:57, og har været vist 1195 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider