Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tempo

Billede
Billede
Video
Billede

(Solgt)
 Anden særlig race
 Vallak
 15 år 
 153 cm
 Dun
Tempo har gangarter i middel, han er en blanding af araber, conemara og dansk varmblod. Vi har haft Tempo siden han blev født og han sælges kun fordi jeg skal begynde på universitet.
I ridehallen er han ikke så selv gående som på tur. Han kan øvelserne til LA i dressur men har kun startet LB. Har ikke reddet mange stævner da jeg ikke er konkurrence menneske men, dem han har startet har han taget roligt, også selvom at han red med bjælder og kappe til et julestævne.
Tempo er nysgerrig og kigger derfor lidt, men på tur bliver han sjældent forskrækket og hvis han gør tager han et hop til siden og stopper op for at se hvad det var. På tur har han ikke travlt med at komme hjem og kan sagtens rides ud alene og med andre.
På fold er han nem og har aldrig været et problem at fange, da han er meget menneskeglad og snaksommelig. Som ung gik jeg mange ture med ham og han er derfor intet problem at trække med, kan slippe ham løs inde i ridehallen men han bliver stadig lige ved siden af en. Har også trænet en smule horsemanship med ham.
Han er aldrig blevet færdigmålt men er omkring 150, han er vandt til at gå ude hele sommeren og går uden dækken om vinteren.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200906775
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 14 august 2017 kl. 18:24, og har været vist 5802 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider