Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elmholts Titania

Billede
Video
Billede
Billede

(Solgt)
 New Forest  
 Hoppe
 20 år 
 146 cm
 Rød
Titania - til dagligt kaldet Tita - har været min bedste ven de sidste 7 år, og det er med sorg, at jeg nu må se i øjnene, at jeg er blevet for høj og gammel til hende. Det er på tide, at hun finder sin nye bedste menneske-ven/rytter, så de sammen kan få lige så mange gode oplevelser, som jeg har haft med hende.

Tita har 4 ben solidt placeret på jorden, og der er ikke meget, der kan skræmme hende. Tita er fuld af energi, hun er frisk og fremadgående, og hun er altid klar på en dejlig ridetur i skoven eller på bane.

Tita er en allround pony, og jeg har især brugt hende som spring pony og til skovture med lange galopture. Vi har fået undervisning i både dressur og spring. Hun er traffiksikker og er fin på tur .. både alene og sammen med andre heste. Tita og jeg har været til det Fynske Børnedyreskue flere gange, og hun er vant til at deltage i stævner. Hun har rigtig fine papirer og har fået 2 føl ved avler, før jeg købte hende. Hun er også nem at læsse og køre med.

Hun er sød og rolig på staldgangen - også når fremmede heste skal forbi. Hun er glad for at blive nusset om, og hun har bestemt intet problem med, at der er flere der nusser om hende på engang ;-)

Tita er passet med alt, smed, tænder og vaccinationer, (ingen sko) og hun har ikke haft en eneste sygedag i de 6 år, jeg har haft hende. Hun går i løsdrift sammen med vores andre heste, men har også stået i boks, når jeg har haft hende opstaldet om vinteren for at få bedre ridemuligheder i vintertiden.

Hun har altid haft nemt ved at falde til og tilrette sig forandringer, både i forhold til fold med nye heste men også foder. En helt igennem dejlig og smuk pony.

ALT udstyr hun har følger med og er incl. i prisen.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333NF0400646
F:
NFHR 122
(NF DK)
M: Elmholts Ætna
NF 1705
(NF DK)
MF:
NFHR-E 88
(NF DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 22 januar 2019 kl. 08:20, og har været vist 2244 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider