Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fia

Video
Video
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 142 cm
 Rød
Fia er en meget velgående og køn kat I DSP dressurhoppe. Fia har gået som avlshoppe og har fået to føl, men jeg ønsker at udlåne hende en årrække til en ambitiøs ponyrytter. Fia er ikke til salg, da jeg vil have hende tilbage i avlen igen. Jeg har selv avlet Fia.

Fia er sød og god og vil være velegnet til den mere forsigtige rytter, der dog har mod på at ride en urutineret pony op.

Fia er blevet redet ca. halvanden måned. Der har ikke været problemer af nogen art.

Fia har aldrig været syg.
Fia har rødt hestepas og har gyldige vaccinationer.

Jeg beklager, at jeg ikke har bedre fotos af hende. Det er en køn pony.

Hopperne fra min hoppestamme viser meget sjældent brunst uden en aktiv hingst i nærheden. Det har som avler kostet mig en del penge til unødig opstaldning hos hingsteholdere, da jeg må køre mine hopper til hingst uden at vide hvor i deres cyklus, de befinder sig. Som ridepony er det til gengæld et stort plus, da rytterne ikke oplever svingninger i forbindelse med brunst.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Supergående dressurpony

Udlånes til en ponyrytter i alderen 11-13 år og ponytiden ud. Ikke ældre hvis rytteren skal nå at have glæde af ponyen i de forhåbentligt højere klasser. Der skal være fuld forældreopbakning.
Låner har pony som sin egen pony, med alle tilhørende udgifter. Forsikringer står ejer for, og jeg har valgt ikke at forsikre Flora. Ved udsigt til en større skade opsiges låneforholdet øjeblikkeligt og jeg tager Flora tilbage, så der er ingen risiko for at en låner kommer til at betale store dyrlægeregninger. Hvis rytteren rider ponyen seriøst kan aftalen ikke opsiges før tid fra min side, så rytteren risikerer ikke at ponyen bliver solgt så snart den er uddannet. Låner kan opsige aftalen med 1 måneds varsel.
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: SDH 613
208333SP1004429
F:
ESPH 143
(SP DK)
M: Frigga
SFR 1041
(SP DK)
MF:
SPH 122
(SP DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 13 august 2017 kl. 13:14, og har været vist 6303 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider