Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tanik

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 27 år 
 140 cm
 Gul
Tanik er en frisk ældre dame. Hun er nem at have med at gøre og kan både håndteres og rides af ryttere i alle aldre og niveauer. Hun har gået som rideskole, spring, dressur, tur og bidløst. Hun går let til biddet og kan de fleste øvelser med og uden bid i alle gangarter. Jeg har senebetændelse i håndledene og derfor er Tanik redet meget let for biddet og rides derfor primært for sæde og ben.
Tanik er styrbar på tur både i skoven og villakvarteret - kan dog blive lidt ivrig, når der galoperes i stor flok. Hendes alder kan kun mærkes ved, at hendes form ryger hurtigt, når hun står stille ellers er hun frisk og vil meget gerne arbejde.
Hun står opstaldet, hvor faciliteterne består af 2 udendørs ridebaner, et ridehus og udendørs springbane (kun sat op om sommeren). Opstaldningsstedet ligger lige op af en stor skov, tæt på Fælleden, vandet, Fjordstien og et hyggeligt villakvarter.
Det er muligt med undervisning hos Ida Hjort for 150 kr. for 30 min. ene undervisning.

Årsagen til, at jeg søger part er, at jeg går i 3.g og ikke har tiden til at opretholde hendes form.
 
 
 
 

[Part] Alletiders rutineret pony søger part

Rytteren jeg søger skal være ansvarfuld og med forældreopbakning, hvis rytteren ikke er myndig. Niveauet er ligegyldigt. Prisen er 400 kr. om måneden og parten har så ansvaret for at hun rides 2 gange om ugen inkl. ordning af boks (piller), sætte natwrap og roepiller frem - hvilket dage aftaler vi, måske skiftende fra uge til uge. De uger jeg har ekstra travlt med skole kunne det være rart, hvis parten som minimum har mulighed for at ordne boksen, sætte natwrap frem og klargøre roepiller. Tanik rides med pad, lammeskindssadel eller uden sadel. Ingen stigbøjler eller alm. sadel.
 
 
ID: HST 161875
Dressur: Talent
Spring: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 03 december 2016 kl. 13:39, og har været vist 1357 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider